Jackass"İn Adamları İş Başında :)))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

Jack Ass'in adamları Steve ve Lil john aptal bi kızı kandırıp yakıyolar. ama işin komik yani aptal kızın bundan haberi olmaması. kızın yandıktan sonra ki hali çok komik mutlaka izleyin. Puhahahahhaha

Size iyi seyirler..!

http://www.filecabi.net/host/file/steveotoplessfire/wmv

Fuck this world if they cant understand me!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    jackaassı sevmem.çok saçma bir olay.hee tamam komik olanları felan var backyard wrestling felan olayları neysede.artık bku çıkmış durumda amerikada zengin veletleri para karşılığı dilencileri,homelessları,fakir fukara gençleri dövüştürüp işkence çektirip kameraya çekiyorlar yada izliyorlar bende bir video vardı hatta...hele mtv,'deki wild boys,dirty sanchez vs.. yok mu bkunu çıkarıyorlar resmen.her ne kadar muhalifde olsam bu programlarda bbgler,sit-comlar gibi aptalca olmalarına rağmen izleyip raiting kazandırırsın.yalan yok wild boysdaki zebra kılığına girip çitaları peşine takıp üçbuçuk atan adamları izlemekten kendimi alamamıştım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

jackaassı sevmem.çok saçma bir olay.hee tamam komik olanları felan var backyard wrestling felan olayları neysede.artık bku çıkmış durumda amerikada zengin veletleri para karşılığı dilencileri,homelessları,fakir fukara gençleri dövüştürüp işkence çektirip kameraya çekiyorlar yada izliyorlar bende bir video vardı hatta...hele mtv,'deki wild boys,dirty sanchez vs.. yok mu bkunu çıkarıyorlar resmen.her ne kadar muhalifde olsam bu programlarda bbgler,sit-comlar gibi aptalca olmalarına rağmen izleyip raiting kazandırırsın.yalan yok wild boysdaki zebra kılığına girip çitaları peşine takıp üçbuçuk atan adamları izlemekten kendimi alamamıştım.

Dostum haklısın ama benim en gıcık kaptığı olay ne biliyomusun bizim gerizekalılar jack Ass 'e özenip numberone tv de S.O.S. diye bi program yapıyolarya çok komik be kardeşimm resmen özendikleri belli oluyo çok ezik bi olay bence..! bi de bu viva la bam'ı izliyomusun o biraz daha komik  wild  boystan :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

Bum Fighters

Bum Hunters ve benzeri seyler ciddi ciddi para karsiligi homeless insanlara iskence yapiyolar adam 50$ karsiligi on 2 disini sokturmustu izledigim bi video da

Bunun yasal bi yaptirimida yok :)

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    abi bu heriflerin baska marifetleri yayınlanıomu elinizde varsa yayınlayın plz.. hatta indirebileceğim bi site verirseniz daada memnun olurum

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:

abi bu heriflerin baska marifetleri yayınlanıomu elinizde varsa yayınlayın plz.. hatta indirebileceğim bi site verirseniz daada memnun olurum

dostum görüntüler sardı herhalde seni

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    abi o adamların marifetleri vardı bi arkadaşda cd de tam bana kopyalamaya gittiği gün kaybetti gerizekalı :@

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:

abi o adamların marifetleri vardı bi arkadaşda cd de tam bana kopyalamaya gittiği gün kaybetti gerizekalı :@

Dostum imeshten veya aresten programlarının isimlerini yazıp indirebilirsin.

Toplam Hit: 994 Toplam Mesaj: 8