folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Jackie Chan In Bir Filmini Arıyorum...

Jackie Chan In Bir Filmini Arıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    yav bu herifin bir filmi vardı bayağı eski çölde geçiyor çölde yamyamlar bunları kovalarken çukura düşüyorlar daha sonra altın maltın buluyorlar pervane falan vardı uçuyorlardı falan feşmekan :) filmin adını bilen varsa yazsın hatta rapid linkinide verirseniz kıyak olur :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Afrika kaplanı kimim ben diye bi filmi vardı o olabilirmi acaba?

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------
    Afrika kaplanı kimim ben diye bi filmi vardı o olabilirmi acaba?
    ----------------------------

edit : afrika kaplanı diğil pardon :D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Jackie Chan Armour of God herhalde imdb den baktım buda youtube de vidyosu herhalde o çünkü o havalandırmalı yerdeki dövüş sahnesi var

http://www.youtube.com/watch?v=PlU1OcWRoBg

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    clogu bunu yazdı:

Jackie Chan Armour of God herhalde imdb den baktım buda youtube de vidyosu herhalde o çünkü o havalandırmalı yerdeki dövüş sahnesi var

http://www.youtube.com/watch?v=PlU1OcWRoBg

hah ta kendisi işte :D yanlız bunun türkçe ismi tam olarak neki acaba ? :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    tanrının zırhıymış ne alaka yav ben başka bişey hatırlıyordum :D neyse buldum sagolun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    @ edit

sorry bus.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vedat123
    vedat123's avatar
    Erkek

altınla ilgili bişeydi ama tam hatırlayamadım. bizim türkler filmde altını görünce düz mantık koymuşlar ismi :D altının peşinde olabilir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    vedat123 bunu yazdı:

altınla ilgili bişeydi ama tam hatırlayamadım. bizim türkler filmde altını görünce düz mantık koymuşlar ismi :D altının peşinde olabilir

yok hacı filmin adı tanrının zırhıymış :) hatta tanrının zırhı 2 miş :) birinide buldum onuda indiricem.

Toplam Hit: 4365 Toplam Mesaj: 9