Jackie Chan In Bir Filmini Arıyorum...
-
yav bu herifin bir filmi vardı bayağı eski çölde geçiyor çölde yamyamlar bunları kovalarken çukura düşüyorlar daha sonra altın maltın buluyorlar pervane falan vardı uçuyorlardı falan feşmekan :) filmin adını bilen varsa yazsın hatta rapid linkinide verirseniz kıyak olur :)
-
Afrika kaplanı kimim ben diye bi filmi vardı o olabilirmi acaba?
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Afrika kaplanı kimim ben diye bi filmi vardı o olabilirmi acaba?
----------------------------edit : afrika kaplanı diğil pardon :D
-
Jackie Chan Armour of God herhalde imdb den baktım buda youtube de vidyosu herhalde o çünkü o havalandırmalı yerdeki dövüş sahnesi var
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------Jackie Chan Armour of God herhalde imdb den baktım buda youtube de vidyosu herhalde o çünkü o havalandırmalı yerdeki dövüş sahnesi var
http://www.youtube.com/watch?v=PlU1OcWRoBg
hah ta kendisi işte :D yanlız bunun türkçe ismi tam olarak neki acaba ? :) -
tanrının zırhıymış ne alaka yav ben başka bişey hatırlıyordum :D neyse buldum sagolun.
-
@ edit
sorry bus. -
altınla ilgili bişeydi ama tam hatırlayamadım. bizim türkler filmde altını görünce düz mantık koymuşlar ismi :D altının peşinde olabilir
-
vedat123 bunu yazdı:
-----------------------------altınla ilgili bişeydi ama tam hatırlayamadım. bizim türkler filmde altını görünce düz mantık koymuşlar ismi :D altının peşinde olabilir
yok hacı filmin adı tanrının zırhıymış :) hatta tanrının zırhı 2 miş :) birinide buldum onuda indiricem.