Jako Papağan Satan Varmı??
-
arkadaşlar jako papağan almak istiyorum satan yada uygun fiyata satılan bi yer varmı ??
-
daha önce jako veya büyük boy papağan beslemediysen çok iyi araştırma yap bence ve kuş seçimini çok iyi yap.
neredesin ist se yardımcı olabilirim
-
-
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bedava değil ki "BİR TANIDIĞIMIN HEDİYE ETTİĞİ JAGO CİNS PAPAĞANIMI SATIYORUM." demiş adam bu sahiplendirme olayıda maliye baskısı yüz<ünden kasıtlı yazılmış yani
-
EnerJiC bunu yazdı:
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------Bedava değil ki "BİR TANIDIĞIMIN HEDİYE ETTİĞİ JAGO CİNS PAPAĞANIMI SATIYORUM." demiş adam bu sahiplendirme olayıda maliye baskısı yüz<ünden kasıtlı yazılmış yani
-----------------------------zaten geyiğine attım o ilanı öyle ciddi bir şey değil sahibinden de efsane ilan olmuş dikkat edersen ondan konuyla alakalı diye
-
deepspace bunu yazdı:
daha önce jako veya büyük boy papağan beslemediysen çok iyi araştırma yap bence ve kuş seçimini çok iyi yap.
-----------------------------evet ist
-
ispanya yada bulgaristandan getırtebılırım
-
bulgaristandan jako değilde scarlet ara ve amazon papağanı getir bence madem böyle bir imkanın var. Jako papağanı ülkemizde oldukça çok var zaten
-
TheGoFReT bunu yazdı:
deepspace bunu yazdı:
-----------------------------evet ist
bende 11 aylık timneh var çnce ne beslemek istediğine karar ver imkanların ve ona ayıracağın yer, zaman durumunu gözden geçir sonra senin için güzel bir papağan bulabilirim istersen. Ben yaklaşık 10 yıldır çeşitli papağan ve egzotik kuşları besliyorum papağan sahibi olmak bir köpek sahibi olmak kadar meşakkatli bir iştir