folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Japanların Bloglarından Bende İsterim

Japanların Bloglarından Bende İsterim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    selamlar
    internette ne zaman rastlasam içimi açan japanların kullandıkları bloglara hayran kalıyorum. aşağıda iki tane örnek site verdim. Özellikle renkleri çok hoşuma gidiyo. Acaba bu bloglardan bir tane de ben kurabilirmiyim. Yada templateleri var mıdır?
    http://blog.shinobi.jp/
    http://www.ameba.jp/

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    bi ton dikdörtgen görmenin nesi hoşuna gidiyosa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    ya renkleri çok hoş. tasarımları ayrıca çok sade. hem hepsi dikdörtgen değil kenarlarını yumuşatıyolar o zaman çok güzel oluyo.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    bi ton dikdörtgen görmenin nesi hoşuna gidiyosa
    -----------------------------------------

zuahahahahah :)))

Fuck this world if they cant understand me!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lan pacorabanne hayatinda bi kere de dooru durust bi cvp yaz, bi muhabbet diilde bi kere de bilgi ver yardim et amk... Hocam bu arada template e gerek yok, bunu kendin de cizersin photoshopda cok zor degil, once ufak bi kutu ciz, blending optionsdan bevel and emboss yap, o sekilleri oyle yapiolar, bi de o isik vurmasi gibi olayi da yuvarlak secme aletiyle bi sekil ciz, beyaza boya opacitysini azalt... yani umarim anlatabilmisimdir, anlatamadim gibi geldi bana ama nese :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    yok yok anladım. ama renk seçimleri çok hoşuma gitti bide hazır varken uğraşmak zor olur. öyle bi sayfa yapmam benim 1-2 haftamı yer

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gercekten cok begendiysen calabilirsin...Ben pek begenmedim...Ayrica musket in dedigini yap...site kodlarini indir tablo boylarini ayarla kendi fotolarini koy renklerini ayarla ps de cok bi zahmetide olmaz...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    site kodunu nasıl indircem. yani indirince nasıl kullancam onu pek anlamadım. diğerleri yapılırda. neyse şimdi geç oldu yarın düşünürüm.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ac source u kaydet... soora icerigi sil, table lari kullanmak icin :) olmadi ss al photoshopda yazilari fln sil soora frontpage de yazilari yaz background resmi olarak koy template i :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    yok öyle olmaz. neyse ben en iyisi ilk söylediğini yapayım. photoshop'u da geliştiririm hem işe yarar.

Toplam Hit: 1195 Toplam Mesaj: 10