folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Japonyadan Laptop Getirtmek

Japonyadan Laptop Getirtmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exorcise
    exorcise's avatar
    Erkek

arkadaslar bi arkadasım japonyaya gidicek laptop siparişi vermek istiyorum ama kasmıcak iyi bi makine olması lazım özellikleri dusunmedm ama ortalama ne kadara patlar. bi fikir werirseniz sevinirim

ne gerek war gönuller bi olsun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

1,5 yıl önce arkadaş 4 çekirdekli toshiba getirmişti abd den bin dolara :) ozaman tr de masaüstülerde 4 çekirdek yeni çıkmıştı düşün ucuzluğu :)=

japonyada memleketinde daha ucuzdur sanırım :) alabildiğine alsın gelsin işte :)yanlız 1 tane laptop soksun 2 laptopu tek kişi üstünde görürlerse sorun çıkarabilirler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exorcise
    exorcise's avatar
    Erkek
    sorun degil o zaten grupla gidilecek tek laptop gelmicek ama en onemli o şimdilik işte 400 dolar kadar wericem  dewamınıda gelince vericem çok uçmaz inş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

exorcise bunu yazdı:
    -----------------------------
    sorun degil o zaten grupla gidilecek tek laptop gelmicek ama en onemli o şimdilik işte 400 dolar kadar wericem  dewamınıda gelince vericem çok uçmaz inş.
    -----------------------------

inşallah :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exorcise
    exorcise's avatar
    Erkek
    bak gözüm korktu şimdi ucuz dediler cok mu pahalı 700 800 dolar gibi bişe dusunmustum ben

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    japonyadan getirtcegin laptopun isletim sistemini japonca olarak mi kullanicaksin ? yoksa turkce isletim sistemi filan kurucakmisin o makina gelince.Japon ve cindeki bu tip laptoplara diger dilleri yuklemenin sorunlu oldugunu okudugumu hatirliyorum.Uydurmada olabilir fakat, bu tip bir ihtimale karsi ufak bir arastirma yap istersen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exorcise
    exorcise's avatar
    Erkek
    doğru onu dusunmemiştim bi arastırmam lazım...benım tek derdim uyduruk olmaması tek korkum o şimdilik

Toplam Hit: 1500 Toplam Mesaj: 7