Japonyadan Laptop Getirtmek
-
arkadaslar bi arkadasım japonyaya gidicek laptop siparişi vermek istiyorum ama kasmıcak iyi bi makine olması lazım özellikleri dusunmedm ama ortalama ne kadara patlar. bi fikir werirseniz sevinirim
-
1,5 yıl önce arkadaş 4 çekirdekli toshiba getirmişti abd den bin dolara :) ozaman tr de masaüstülerde 4 çekirdek yeni çıkmıştı düşün ucuzluğu :)=
japonyada memleketinde daha ucuzdur sanırım :) alabildiğine alsın gelsin işte :)yanlız 1 tane laptop soksun 2 laptopu tek kişi üstünde görürlerse sorun çıkarabilirler
-
sorun degil o zaten grupla gidilecek tek laptop gelmicek ama en onemli o şimdilik işte 400 dolar kadar wericem dewamınıda gelince vericem çok uçmaz inş.
-
exorcise bunu yazdı:
-----------------------------
sorun degil o zaten grupla gidilecek tek laptop gelmicek ama en onemli o şimdilik işte 400 dolar kadar wericem dewamınıda gelince vericem çok uçmaz inş.
-----------------------------inşallah :)=
-
bak gözüm korktu şimdi ucuz dediler cok mu pahalı 700 800 dolar gibi bişe dusunmustum ben
-
japonyadan getirtcegin laptopun isletim sistemini japonca olarak mi kullanicaksin ? yoksa turkce isletim sistemi filan kurucakmisin o makina gelince.Japon ve cindeki bu tip laptoplara diger dilleri yuklemenin sorunlu oldugunu okudugumu hatirliyorum.Uydurmada olabilir fakat, bu tip bir ihtimale karsi ufak bir arastirma yap istersen.
-
doğru onu dusunmemiştim bi arastırmam lazım...benım tek derdim uyduruk olmaması tek korkum o şimdilik