folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder [Java] Bunu Nasıl Yapabilirim?

[Java] Bunu Nasıl Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba, resimde kare içerinie aldığım kısmı nasıl eklerim? Jtextfield üstüne jlabel koydugumda jlabel kayboluyor.

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Iki satır gibi düşün abi. Ben zamanında öyle yapmıştım. Üst SATIR da bir label alt satırda ayrı bir label vardı

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    bu javayla neler yapabiliriz nasil öğreniriz türkçe kaynak ne onerirsiniz bi Ara delphi kullanmistim ne.zamanda öğrenirim vs

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    bu javayla neler yapabiliriz niye kullanırız?

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

Iki satır gibi düşün abi. Ben zamanında öyle yapmıştım. Üst SATIR da bir label alt satırda ayrı bir label vardı

tam anlayamadım hocam, jtextfield kullanmayıp direk iki jlabel mi kullanayım? 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    CnkGn bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

tam anlayamadım hocam, jtextfield kullanmayıp direk iki jlabel mi kullanayım? 

Üst üste derken z ekseninde üst üste değil y ekseninde üst üste abi 

[…………]

[…………] Bu şekilde yap. Veri girişi olacaksa kullan textboxu. Dene bir eğer yapamazsan dosyaları rarla pm at bana  bakim bir

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Up 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

String ifadeleri birleştireceksin.

jLabelx.setText(sayi + "-");

JtextField.setText(sayi);

Toplam Hit: 2252 Toplam Mesaj: 8