folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Java Hakkında Yardım ?

Java Hakkında Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu sene kısmetse ,  2 senelik  bilgisayar programcılığı yada 4 senelik Yazılım mühendisliği bölümünü okumayı düşünüyorum.Bölüme girmeden öncede edındıgım bılgılere göre iki bölümdede java php sql'i filan olsun bunlar aşırı derecede önemli yer kaplıyormuş. şimdiden temeli atmaya calısmak ıstıyorum hazır vaktimde varken her iki  halükardada 1 sene hazırlık okicam o aralıkta bu acıgımı kapatmak ıstıyorum sızlerden ıstegım bana bu konuda yardımcı olabilicek elinizde ki e book olsun video olsun ne olursa lütfen rica ediyorum bana göndermeniz.

şimdiden okuyan tüm arkadaşlara cok teşekkür ederim (:

dipnot: konu geyiğe çevrilmezse çok memnun kalırım gercekten bunlara cok ama cok ihtiyacım var elimde bi çok kaynak var ama Tbt'ın bilgisine fazlasıyla ihtiyacım var.

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

http://web.firat.edu.tr/mbaykara/dokumanlar.html

al hacı burdan yararlan bizim ders içeriğinin aynısı.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

2senelik bilgisayar programcılığı okuyorum ankara üniversitesinde..

C delphi veri tabanı mysql dersleri var java veyahut php ilk senede görmedik sanmıyorum ki 2.senedede onları görelim.

2.senede de delphi ve veritabanı detaylı işlenecek.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

peki 4 seneliği geçtim 2 senelik (ing okicam onun ıcın 1 sene hazırlık ıstıyorum) olarak bilgisayar programcılıgını en verımlı sekılde okuyabılıcegım unı neresını onerırsınız ?

@barış

hocam benım arkadaşım beykoz lojistik meslek yuksek okulundan mezun bilgisayar programcılıgında okadar dil dersi yoktu her unı'de farklı oluyor sanırım yanlıs dusunmuyorsam dımı ? 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

kpss'ye falan girerim memur olurum diye düşünüyorsan hiç okuma 2 yıllık bilgisayar programcılığı, zamanında herkes açıkta kalınmaz diye burayı yazmış bu yüzden taban puan  86'nin altına düşmüyor, bitireli 3 yıl oldu hala yerleşemedim.

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:
    -----------------------------

peki 4 seneliği geçtim 2 senelik (ing okicam onun ıcın 1 sene hazırlık ıstıyorum) olarak bilgisayar programcılıgını en verımlı sekılde okuyabılıcegım unı neresını onerırsınız ?

@barış

hocam benım arkadaşım beykoz lojistik meslek yuksek okulundan mezun bilgisayar programcılıgında okadar dil dersi yoktu her unı'de farklı oluyor sanırım yanlıs dusunmuyorsam dımı ? 

-----------------------------

hocam delphi bu sene eklenmiş sanırım. bende bu sene 2.sınıfa geçtim işte.

gördüğümüz dersler onlar ama hiç bi zaman ne php nede java gösterildi veya temeli atıldı.

hep C olsun sql olsun grafik animasyon olsun öyle dersler var.

olabilir her üniversitede farklı dersler ama bunlar temeli diye biliyorum "bilgisayar programcılığı" bölümünün.

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

Hoca javayı falan boş ver sen C çalış C gösterirler büyük bi ihtimal göstermeseler bile bi dili öğrenmiş olursun diğerleri de gelir peşine

Toplam Hit: 1365 Toplam Mesaj: 7