Java Oyunlarda İstadiğim Şeyin Kodunu Nasıl Bulabilirim?
-
Arkadaşlar benim aradığım şey oyunlarda birşeyin üstüne tıklayıp onun kodunu bulabilecek bir program veya pc ye kaydedip ordan bulabileceğimiz bir yöntem bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
-
örnek bir oyun verebilirmisin
-
mrkps bunu yazdı
örnek bir oyun verebilirmisin
bizim çiftlik legend online cheat enginede değiştirebiliyoruz ama bulamıyoruz çok bakındım ama bulamadım
-
maxthonda flashları ayrı bi pencerede açabiliyosun, cheatenginede de o sayfayı göstersen belki bişiler olur.. deneme lazım
-
joe_black bunu yazdı
maxthonda flashları ayrı bi pencerede açabiliyosun, cheatenginede de o sayfayı göstersen belki bişiler olur.. deneme lazım
yok hocam ya pek birşey yapamıyorsun bir ara bilgisayara indirip açma gibi birşeyler duymuş gibiyim ama pek bir bilgim yok varmı acaba öyle bir durum
-
milita bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
yok hocam ya pek birşey yapamıyorsun bir ara bilgisayara indirip açma gibi birşeyler duymuş gibiyim ama pek bir bilgim yok varmı acaba öyle bir durum
sadece kdou istiyosan cheat engine buluyor hocam. youtubede bile aratsan onlarca dökğman çıkar,
ha istediğin zaten cheatenginede kullanmak için kodu arıyosun o zaman da extra bişeye gerek yok. biraz zahmetli olabiliyo bazen ama cheatengine nin çalışmadığı oyun neredeyse yok diye biliyorum..
-
joe_black bunu yazdımilita bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
sadece kdou istiyosan cheat engine buluyor hocam. youtubede bile aratsan onlarca dökğman çıkar,
ha istediğin zaten cheatenginede kullanmak için kodu arıyosun o zaman da extra bişeye gerek yok. biraz zahmetli olabiliyo bazen ama cheatengine nin çalışmadığı oyun neredeyse yok diye biliyorum..
hay aklınla bin yaşa youtube aklıma gelmemişti