folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Java Oyunlarda İstadiğim Şeyin Kodunu Nasıl Bulabilirim?

Java Oyunlarda İstadiğim Şeyin Kodunu Nasıl Bulabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    milita
    milita's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benim aradığım şey oyunlarda birşeyin üstüne tıklayıp onun kodunu bulabilecek bir program veya pc ye kaydedip ordan bulabileceğimiz bir yöntem bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?

bizler sadece transistörüz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

örnek bir oyun verebilirmisin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    milita
    milita's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı

örnek bir oyun verebilirmisin

bizim çiftlik legend online cheat enginede değiştirebiliyoruz ama bulamıyoruz çok bakındım ama bulamadım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

maxthonda flashları ayrı bi pencerede açabiliyosun, cheatenginede de o sayfayı göstersen belki bişiler olur.. deneme lazım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    milita
    milita's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

maxthonda flashları ayrı bi pencerede açabiliyosun, cheatenginede de o sayfayı göstersen belki bişiler olur.. deneme lazım

yok hocam ya pek birşey yapamıyorsun bir ara bilgisayara indirip açma gibi birşeyler duymuş gibiyim ama pek bir bilgim yok varmı acaba öyle bir durum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    milita bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

yok hocam ya pek birşey yapamıyorsun bir ara bilgisayara indirip açma gibi birşeyler duymuş gibiyim ama pek bir bilgim yok varmı acaba öyle bir durum

sadece kdou istiyosan cheat engine buluyor hocam. youtubede bile aratsan onlarca dökğman çıkar,

ha istediğin zaten cheatenginede kullanmak için kodu arıyosun o zaman da extra bişeye gerek yok. biraz zahmetli olabiliyo bazen ama cheatengine nin çalışmadığı oyun neredeyse yok diye biliyorum..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    milita
    milita's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    milita bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

sadece kdou istiyosan cheat engine buluyor hocam. youtubede bile aratsan onlarca dökğman çıkar,

ha istediğin zaten cheatenginede kullanmak için kodu arıyosun o zaman da extra bişeye gerek yok. biraz zahmetli olabiliyo bazen ama cheatengine nin çalışmadığı oyun neredeyse yok diye biliyorum.. 

hay aklınla bin yaşa youtube aklıma gelmemişti

Toplam Hit: 1108 Toplam Mesaj: 7