folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Java Script Ödevi Yardım

Java Script Ödevi Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

Sevgili müritler okulda js ödevi verdiler reset tuşuna basınca verileri silmek ve send tuşuna basınca boş kutuları kontrol etme, mail check ve yaşı 10 ile 60 arasında olanları kontrol etme....
    Bunlardan resetleme işlemini tamamladım ama mail check komutunu yaptığımda boş kutuları check etme komutunu kullanamıyorum bu kodları nasıl birbirine bağlayabilirim yardım ederseniz sevinirim 

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

resetin js ile ne alakası var yahu diğerinin örneğini googleda yüzlerce kez bulursuz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

http://www.w3schools.com/js/tryit.asp?filename=tryjs_form_validation

böle böle kendin öğren burdan biri yazcak sen kopyalıcan bi işe yaramaz

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

resim için afedersiniz nasıl öle oldu anlamadım hocam zaten ben yapmanızı diil bütün komutları tek tuşa nasıl bağlarım onu öğrenmek istedim yinede sağolun

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

hocam reset için textboxlara null değer ata js için nasıl bilmiyorum ama textbox.text=""; tarzı bişey kullanabilirsin kontrol içinde if else kullanırsın if(textbox.text>0 && textbox.text<=60) {  } else { } tarzı bişeyler mantık bu kodlama kısmını sana bırakıyorum :)

Si vis pacem para bellum.
Toplam Hit: 1435 Toplam Mesaj: 5