folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Javada Ekrana Yazı Yazdırma

Javada Ekrana Yazı Yazdırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

system out println falan degıl beyler yapmak ıstedıgım bır tusa bastgımda onu tekrar calıstırcak program ve o an hangı pencere acıksa orada ornegın ben wordu acmısım oraya a bastıgımda a bassın tarayıcnın adres cubuguna tıkalyıp a bastıgımda orda calıssın heryerde oyunda a bastıgımda tekrar o a ya bassın o kadar arastırdım fakat heryede print out komutu yok joption pana falan hep belı bıryere yazdırma var ben sureklı calıssın ıstıyorum bunun turkcesı nedır onu bıle cozemedımkı bulayım farklı farklı seyle yazdım cıkmıyor

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

anladığım kadarıyla sendkeys olayını soruyorsun

http://www.javaprogrammingforums.com/java-se-api-tutorials/59-how-sendkeys-application-java-using-robot-class.html

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Hocam ordakı kodu derledım not defterıne yazdı ben hangı pencereyı acıp ornegın etkınlestırme tusum caps lock olsun caps lock bastıgımda a yazsın 

Şu vıdeoda https://www.youtube.com/watch?v=_0lrhCFQYzE            1.10 dk dan sonra gosterıor kucuk bır program caps lock tusuna basınca hangı kutuyu etkınlestırdıyse onu suresını ayarlayıp bastırıyor orada adam not defterı kapalıda olsaydı caps lock a basınca o tuslara basmaya baslıyor program sureklı 

Bosluk tarafından 18/Ağu/14 01:43 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam hiç bilgin yoksa bunun hazır kodunu bulman zor..

capslock  a basıp basmadığını kontrol etmek için hook atman lazım ama programın aktifken basarsan o zaman formun key press eventi gibi bir şey işini görecektir.. o zaman ayarı da timer ile halledilir, sendkeys olayını, timer in tetiklenince çağırırsın..

yani yapmak istediğin iş bir kaç kademeli iş.. dediğim şeyleri parça parça parça araştırıp birleştirmen gerekiyor

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

Hocam robot sınıfını kontrol edebilirsin

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
Toplam Hit: 2470 Toplam Mesaj: 5