Javada Ekrana Yazı Yazdırma
-
system out println falan degıl beyler yapmak ıstedıgım bır tusa bastgımda onu tekrar calıstırcak program ve o an hangı pencere acıksa orada ornegın ben wordu acmısım oraya a bastıgımda a bassın tarayıcnın adres cubuguna tıkalyıp a bastıgımda orda calıssın heryerde oyunda a bastıgımda tekrar o a ya bassın o kadar arastırdım fakat heryede print out komutu yok joption pana falan hep belı bıryere yazdırma var ben sureklı calıssın ıstıyorum bunun turkcesı nedır onu bıle cozemedımkı bulayım farklı farklı seyle yazdım cıkmıyor
-
anladığım kadarıyla sendkeys olayını soruyorsun
-
Hocam ordakı kodu derledım not defterıne yazdı ben hangı pencereyı acıp ornegın etkınlestırme tusum caps lock olsun caps lock bastıgımda a yazsın
Bosluk tarafından 18/Ağu/14 01:43 tarihinde düzenlenmiştir
Şu vıdeoda https://www.youtube.com/watch?v=_0lrhCFQYzE 1.10 dk dan sonra gosterıor kucuk bır program caps lock tusuna basınca hangı kutuyu etkınlestırdıyse onu suresını ayarlayıp bastırıyor orada adam not defterı kapalıda olsaydı caps lock a basınca o tuslara basmaya baslıyor program sureklı -
hocam hiç bilgin yoksa bunun hazır kodunu bulman zor..
capslock a basıp basmadığını kontrol etmek için hook atman lazım ama programın aktifken basarsan o zaman formun key press eventi gibi bir şey işini görecektir.. o zaman ayarı da timer ile halledilir, sendkeys olayını, timer in tetiklenince çağırırsın..
yani yapmak istediğin iş bir kaç kademeli iş.. dediğim şeyleri parça parça parça araştırıp birleştirmen gerekiyor
-
Hocam robot sınıfını kontrol edebilirsin