Javascript + Ajax Çakışma Sorunu.
-
Merhaba arkadaşlar,
bir projemde 4-5 tane javascript fonksiyonum var bu fonksiyonlar çakışıyor ve hiçbiri çalışmıyor.
Bu fonksiyonlardan 2si ajax fonksiyonu (JXP), diğerleri de bildiğimiz javascript.
Bunu nasıl çözebilirim bir bilgisi olan var mı?
Projeyi Asp.Net ile yapıyorum.
-
global değişkenler varsa aynı isimlerde onlar çakışıyordur.tam olarak ne iş yapıyor bu scriptler
-
Global değişken yok hocam ve ismi aynı olan da yok.
Bir fonksiyon (JXP) başka bir sayfaya gidip istediğim div'e resim çekiyor, buna bağlı başka bir fonksiyon ise bu resmi kapatıyor.
Diğer bir ajax fonksiyonu ise sepete ürün ekliyor.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Global değişken yok hocam ve ismi aynı olan da yok.
Bir fonksiyon (JXP) başka bir sayfaya gidip istediğim div'e resim çekiyor, buna bağlı başka bir fonksiyon ise bu resmi kapatıyor.
Diğer bir ajax fonksiyonu ise sepete ürün ekliyor.
-----------------------------firebug dan xmlhttp requestleri bi kontrol et istersen hacı.hiç mi gitmiyor yoksa gidipte dönemiyor mu
-
hacı www.asp.net de tailspain die bir çalışma war onu indir. kaynak dosyalara kadar yayınlamış elemanlar alış-veriş sistemi belki ordan bişilerle kullandığın ajaxları azaltabilirsin
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hacı www.asp.net de tailspain die bir çalışma war onu indir. kaynak dosyalara kadar yayınlamış elemanlar alış-veriş sistemi belki ordan bişilerle kullandığın ajaxları azaltabilirsin
-----------------------------Asp.Net Ajax Control Toolkit'ten nefret ediyorum zaten adam akıllı pek bi şey yok.
Sorunu çözdüm arkadaşlar, ajax ile açmaya çalıştığım sayfaya eksik parametre gönderdiğim için sayfa işlemiyomuş. Parametreleri tamamladım ve sorun ortadan kalktı çok şükür.
Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler.