Javascript Hatası.
-
Arkadaşlar java se 6.0 kurudm bazı sitelerde javascript hatası geliyo ::(hemen hemen her sitede)::Bide youtube daki videoları izleyemiyorum..adobe flash 9 u kurdum.yapmadığım cinlik kalmadıı tık yok tırlatacam.space yapacam girmez web sitesi yapcam girmez.nolcak benm halim...
-
-
Şu an bitek java kurulu.microsaftun javası dill.
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
Hata nın ne olduğunu tam olarak söylesen, bir çözüm yolu üretebiliriz, sanırım, hem Microsoft un Java sını, hemde Sun ın Java sını kurmaya kalkıştıysan, programlar çakışmış olabilir, o yüzden hata veriyor olabilir.
----------------------------bende ikiside kurulu hiçbir problem olmuyor.
-
-
c0der bunu yazdı:
avast bunu yazdı:
bende ikiside kurulu hiçbir problem olmuyor.
kardeş, hem microsoft un, hemde sun ın java programını kurmaya kalktığında, hata ile karşı karşıya gelirsin. ;)
----------------------------hoca sırf senin gönlün rahatlasın diye yalan mı söyleyeyim.
walla ikiside kurulu
-
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------yalan söylenilicek bir durum yok, istersen silip ilk önce, microsoft un javasını kur, daha sonra sun ın javasını kur, gör hatayı.
----------------------------hoca sagol be saglam makinamı bozmaya niyetim yok. eywallah
-
-
c0der bunu yazdı:
avast bunu yazdı:
hoca sagol be saglam makinamı bozmaya niyetim yok. eywallah
Bozulmazki, turşusunumu kuracaksın makinanın, anlamadım, bozulsa ne olacak. :)
----------------------------baştan sona ugrasacak vaktim yok. benim makina arıza yaptımı direk format atarım hiç ugrasmam..
ee oda saati geciyor
ayrıca gözüme gözlük takmak istemiyorum.
tamam..eyw.