folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Javascript İle Template İşlemleri ?

Javascript İle Template İşlemleri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Aslında tma olarak template değil.Fakat phpye bağımlılığı aza indirmeye çalışıyorum (performans açısından).Ayrıca güvenlik işide var tabi.

"geçen gün www.tahribat.com a baktım güzel şeyler var"

gibi bir girdi olduğunda direkt yazı haline getirsem.Daha sonra bir javascript sınıfı yapsam ve ;

:), :( , :/ gibi simgeleri ufak smilelere ;

www.tahribat.com gibi linkleri direkt olarak gerekli kontrollerden sonra linklere dönüştürse ??

Resim vs.. işleri içinde yine aynı (bu biraz daha karışık olacak ama mantık js dosyası halletsin)

--

Nasıl olur ? php için fazla yüklenmek yerine javascript'e yükleneyim diyorum.Fakat bu seferde firefox gibi ram yiyen tarayıcıları kullananlar için kasmasındna korkuyorum.Jquery'de fadetoggle da kasıyor azcık.Togglerda problem var (windows/chrome) linux ve macte pek problem yaşamadım.fakat burda var.

Tarayıcı çok kasar mı ? problem olur mu ? biliyorum kodlama biçimine, dosya büyüklüğüne işlemlere bağlı.Ama sağlam birşey yapacağımı düşünüyorum.Üstüne çok düştüğüm bir proje.

nasıl olur ne dersiniz ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Her kontrolü kişinin tarayıcısına bırakırsan ziyaretçi için işkence olabilir.

Kişi, tarayıcısında JavaScript'i kapatırsa site güme gider.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam jscript yoksa postalicam zaten.

Her işi değilde şu linklendirme, resim ve smile işlemleri falan için düşünüyorum.

Toplam Hit: 750 Toplam Mesaj: 3