Javascript Kodlari Sifrelenerek Sakliyorlar Bunu Nasil Yapiyorlar?
-
Bazi sayfalarda javascript kisimlarinin sifrelendigini görüyorum ayni karinca gibi karekterlerle.
Örnegin su sekilde
ˆ DOɤ%¡—Œ«r%÷óFÆMpDbßT+…–SôÐJ˜…! ªÐ\ÑòŒÿk-¨Þ$ŽQtk,1ú— ÐMÎíCŠä„ž¾Žãe'½›"ð&GaÌ:9ïÂ^³‘˜…! ¶…³Œ|r<ä›=Lr,¢66øñUåœzßÒN" 韅·Â·;j¬†8ÕMpDbÚy;ä¬IâÔZ›ý_f-²Ò\ÞáÉ&h_éÞlÚ #èe,åÞWôaÜ{Haó•Íýتr$÷óFÚ$ Áyx°ÙXãØ^ÒÉ_ypïÍ^…·Ô·)"¿Ÿ?™WmYzÃy+þɳÙZþø//ý™–·Øíi<L¹’-ƒ@vk’v2ÿ…WþÐúÃújs¨%@ޡϱo8÷óFó,8m“0(ø”±‘†¨ ª)qûòŒã&h_éÞlÚ$!¦6ëÆ^±ð@ÇäRtiáƒqûòŒã&h_éÞlÚ$h”7;YÃTÿ™GŠXo,íÜݳ€®/3’Ù•JcEk Œ9àÓOøÒ]éêªecþ×!Ì —ª]:"ô—;ˆxxUh”7;øÃTÿ™Ý…!‘ ªÐ\ÑòŒã&h_á—ˆx*X3ˆ±*Ñ„JíÍuû).push(arg.ments)},i¦r].l=1*new ð@T&Í/õŸ¾Ó1V:ˆþ]ÛwdìYéL¼à{ݲ‘<EÖ1:7]ɉoƒy80ý†Móâ4kÅÈ·¬)›æƒtNZóÂ_V€@^à Áà ¢¹ VÁüåuÅ ƒX!„í¡¸Ú`ò½¶öžÛT“á/n:c[ñúLRtüq—ù—ÑYŽãÔ»Š ³2d4ZCʆ̪²ªÉ–ißš”ØñóÓxäÁ7Å颰…eìûý‡¥«•xki’Ð-€®¯Nµµp…nœh$ú4 ¼YÌqhŒÄ”9ý@:´~J]àòíw‡@^9_WpWãoà4еÏ&— ÓÎpûžþÛZ«RS X¥£ì¯v®áôÆýú,½A© ‡®—!cmÃü¡Ú+#Z??ûõèÞ¸¡ëÞW4Ä_3þî ²c]÷[‡oþÅ7â Z>•½°Å>¤Â@Àb2IßSX_Š¢"ɘ”`Y£›ŽjS `иi¹Ôn »L‰UÏOrWµî¹ãacaba bu javasript kisimlari nasil bu sekile getiriliyor? tarayicilar bu kismi nasil ayristiriyor? ve bu sifrelenmis kisimlar tekrar geri dönüsümü mümkünü?
ben bazi online Javascript-Obfuscator sayfalari ile denedim ama bu yukarda verdigim sekile getirmiyor.
Kanakan tarafından 04/Oca/16 15:06 tarihinde düzenlenmiştir -
yayınlandığı adresi de verebilirmisin hocam
-
Sayfanın linkini ver bakalım.
-
kodun olduğu sayfayı paylaşmadan bu düğüm çözülmez hocam
-
Arkadaslar biraz gec oldu ama buyrun kodun tamami.
Bu kod LG TV lerin widgetlerinin icindeki index.html, ama kod öyle sifrlenmis ki birsey bulamadim.
NCGFILE_HEADER }ȃÏþåÂÓ%€ˆ÷À Øçï + Pø.û k ˆ÷À ¡ k;uÎQjçØ€C¯îs$`£©Ö(é;3+ 3²= + N«b msg3²= + k Pø.û èè;3+ JnøŸ 8é;3+ °… s=¥ XnøŸ 8é;3+ é;3+ çT= + 8ù.û ýì°ì;3+ ê;3+ ë;3+ ˆd" —^+ àé;3+ ¸ì;3+ °ì;3+ ˆd" ë;3+ ê;3+ ê;3+ ª4þþœ+ ±Ÿ’× ˆd" Üç3<Kªàé;3+ R> + üS% ˆd" `e" XnøŸ 8ù.û Pó;3+ w> + Øó;3+ °ì;3+ ˆd" Ð! P—^+ ˜—^JÄsñpBêv![2^~nŸq'¨W<?xml version="1.0"?> <ncgxmlhdr> <content> <source></source> <sid>0123</sid> <cid>008671EE4631B5ED5E55F70B47CCA1E5</cid> <encryption range="-1">1</encryption> <packdate>2015-05-08T00:51:09Z</packdate> </content> <license> <url>http://url</url> </license> </ncgxmlhdr> ˆ DOɤ%¡—Œ«r%÷óFÆMpDbßT+…–SôÐJ˜…! ªÐ\ÑòŒÿk-¨Þ$ŽQtk,1ú— ÐMÎíCŠä„ž¾Žãe'½›"ð&GaÌ:9ïÂ^³‘˜…! ¶…³Œ|r<ä›=Lr,¢66øñUåœzßÒN" 韅·Â·;j¬†8ÕMpDbÚy;ä¬IâÔZ›ý_f-²Ò\ÞáÉ&h_éÞlÚ #èe,åÞWôaÜ{Haó•Íýتr$÷óFÚ$ Áyx°ÙXãØ^ÒÉ_ypïÍ^…·Ô·)"¿Ÿ?™WmYzÃy+þɳÙZþø//ý™–·Øíi<L¹’-ƒ@vk’v2ÿ…WþÐúÃújs¨%@ޡϱo8÷óFó,8m“0(ø”±‘†¨ ª)qûòŒã&h_éÞlÚ$!¦6ëÆ^±ð@ÇäRtiáƒqûòŒã&h_éÞlÚ$h”7;YÃTÿ™GŠXo,íÜݳ€®/3’Ù•JcEk Œ9àÓOøÒ]éêªecþ×!Ì —ª]:"ô—;ˆxxUh”7;øÃTÿ™Ý…!‘ ªÐ\ÑòŒã&h_á—ˆx*X3ˆ±*Ñ„JíÍuû).push(arg.ments)},i¦r].l=1*new ð@T&Í/õŸ¾Ó1V:ˆþ]ÛwdìYéL¼à{ݲ‘<EÖ1:7]ɉoƒy80ý†Móâ4kÅÈ·¬)›æƒtNZóÂ_V€@^à Áà ¢¹ VÁüåuÅ ƒX!„í¡¸Ú`ò½¶öžÛT“á/n:c[ñúLRtüq—ù—ÑYŽãÔ»Š ³2d4ZCʆ̪²ªÉ–ißš”ØñóÓxäÁ7Å颰…eìûý‡¥«•xki’Ð-€®¯Nµµp…nœh$ú4 ¼YÌqhŒÄ”9ý@:´~J]àòíw‡@^9_WpWãoà4еÏ&— ÓÎpûžþÛZ«RS X¥£ì¯v®áôÆýú,½A© ‡®—!cmÃü¡Ú+#Z??ûõèÞ¸¡ëÞW4Ä_3þî ²c]÷[‡oþÅ7â Z>•½°Å>¤Â@Àb2IßSX_Š¢"ɘ”`Y£›ŽjS `иi¹Ôn »L‰UÏOrWµî¹ã -
Merak ettim takip
-
Bu javascript değil hocam "NCGFILE_HEADER" diyor xml nin dışında kalan kısım muhtemelen yayın yada başka birşey ile ilgili meraklısını bulman lazım gibi ama client-side birşey olduğunu zannetmiyorum
-
hocam lg nin developer editoründe oluşunca bu hali alıyor. onu indirip içeriği görebilirsin. eclipse lg jdyı indirmen lazım
-
dostum tam ne yapmam gerek biraz aciklayici bilgi verebilirmisin?
Eclipse LG diye arattim öyle bir version yok eclipsenin.
dostum bi index.html icindeki kodlarla widget bir yerlere baglanip ordan TV kanalllarinin veya Filmlerin linklerini aliyor ve Playerde gösteriyor.
Widget icinde bunun disinda dosya yok.Yani ne yapiyorsa bu icerigini verdigim index.html yapiyor.
Kanakan tarafından 08/Oca/16 14:26 tarihinde düzenlenmiştir