folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Javascript Kodlari Sifrelenerek Sakliyorlar Bunu Nasil Yapiyorlar?

Javascript Kodlari Sifrelenerek Sakliyorlar Bunu Nasil Yapiyorlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

Bazi sayfalarda javascript kisimlarinin sifrelendigini görüyorum ayni karinca gibi karekterlerle.

Örnegin su sekilde

ˆ
    DOɤ%¡—Œ«r%÷óFÆMpDbßT+…–SôÐJ˜…!  ªÐ\ÑòŒÿk-¨Þ$ŽQtk,1ú— ÐMÎíCŠä„ž¾Žãe'½›"ð&GaÌ:9ïÂ^³‘˜…!		¶…³Œ|r<ä›=Lr,¢66øñUåœzßÒN" 韅·Â·;j¬†8ÕMpDbÚy;ä¬IâÔZ›ý_f-²Ò\ÞáÉ&h_éÞlÚ	#èe,åÞWôaÜ{Haó•Íýتr$÷óFÚ$	Áyx°ÙXãØ^ÒÉ_ypïÍ^…·Ô·)"¿Ÿ?™WmYzÃy+þɳÙZþø//ý™–·Øíi<L¹’-ƒ@vk’v2ÿ…WþÐúÃújs¨%@ޡϱo8÷óFó,8m“0(ø”±‘†¨  ª)qûòŒã&h_éÞlÚ$!¦6ëÆ^±ð@ÇäRtiáƒqûòŒã&h_éÞlÚ$h”7;YÃTÿ™GŠXo,íÜݳ€®/3’Ù•JcEk Œ9àÓOøÒ]éêªecþ×!Ì —ª]:"ô—;ˆxxUh”7;øÃTÿ™Ý…!‘ ªÐ\ÑòŒã&h_á—ˆx*X3ˆ±*Ñ„JíÍuû).push(arg.ments)},i¦r].l=1*new ð@T&Í­/õŸ¾Ó1V:ˆþ]ÛwdìYéL¼à{ݲ‘<EÖ1:7]ɉoƒy80ý†Móâ4kÅ­È·¬)›æƒtN­ZóÂ_V€@^à
    Áà
    ¢¹ VÁüåuÅ	ƒX!„í¡¸Ú`ò½¶öžÛT“á/n:c[ñúLRtüq—ù—ÑYŽãÔ»Š ³2d4ZCʆÌª²ªÉ–ißš”ØñóÓxäÁ7Å颰…eìûý‡¥«•xki’Ð-€®¯Nµµp…nœh$ú4 ¼YÌqhŒÄ”9ý@:´~J]àòíw‡@^9_WpWãoà4еÏ&— ÓÎpûžþÛZ«RS X¥£ì¯v®áôÆýú,½A© ‡®—!cmÃü¡Ú+#Z??ûõèÞ¸¡ëÞW4Ä_3þî ²c]÷­[‡oþÅ7â Z>•½°Å>¤Â@Àb2IßSX_Š¢"ɘ”`Y£›ŽjS `иi¹Ôn
    »L‰UÏOrWµî¹ã

acaba bu javasript kisimlari nasil bu sekile getiriliyor? tarayicilar bu kismi nasil ayristiriyor? ve bu sifrelenmis kisimlar tekrar geri dönüsümü mümkünü?

ben bazi online Javascript-Obfuscator sayfalari ile denedim ama bu yukarda verdigim sekile getirmiyor.

Kanakan tarafından 04/Oca/16 15:06 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

yayınlandığı adresi de verebilirmisin hocam

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Sayfanın linkini ver bakalım.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayarisi
    babayarisi's avatar
    Erkek

kodun olduğu sayfayı paylaşmadan bu düğüm çözülmez hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

Arkadaslar biraz gec oldu ama buyrun kodun tamami.

Bu kod LG TV lerin widgetlerinin icindeki index.html, ama kod öyle sifrlenmis ki birsey bulamadim.

NCGFILE_HEADER    }ȃÏþåÂÓ%€ˆ÷À    Øçï +  Pø.û        k   ˆ÷À    ¡ k;uÎQjçØ€C¯îs$`£©Ö(é;3+  3²= +  N«b	msg3²= +  k               Pø.û    èè;3+  JnøŸ    8é;3+  °…     s=¥    XnøŸ            8é;3+   é;3+  çT= +  8ù.û       ýì°ì;3+   ê;3+  ë;3+   ˆd"    —^+  àé;3+  ¸ì;3+  °ì;3+   ˆd"    ë;3+   ê;3+  ê;3+  ª4þþœ+     ±Ÿ’× ˆd"    Üç3<Kªàé;3+   R> +     üS% ˆd"    `e"    XnøŸ    8ù.û    Pó;3+  w> +  Øó;3+  °ì;3+   ˆd"    Ð!    P—^+  ˜—^JÄsñpBêv![2^~nŸq'¨W<?xml version="1.0"?>
    <ncgxmlhdr>
    	<content>
    		<source></source>
    		<sid>0123</sid>
    		<cid>008671EE4631B5ED5E55F70B47CCA1E5</cid>
    		<encryption range="-1">1</encryption>
    		<packdate>2015-05-08T00:51:09Z</packdate>
    	</content>
    	<license>
    		<url>http://url</url>
    	</license>
    </ncgxmlhdr>                                                                                                                                                                                                                                    ˆ
    DOɤ%¡—Œ«r%÷óFÆMpDbßT+…–SôÐJ˜…!  ªÐ\ÑòŒÿk-¨Þ$ŽQtk,1ú— ÐMÎíCŠä„ž¾Žãe'½›"ð&GaÌ:9ïÂ^³‘˜…!		¶…³Œ|r<ä›=Lr,¢66øñUåœzßÒN" 韅·Â·;j¬†8ÕMpDbÚy;ä¬IâÔZ›ý_f-²Ò\ÞáÉ&h_éÞlÚ	#èe,åÞWôaÜ{Haó•Íýتr$÷óFÚ$	Áyx°ÙXãØ^ÒÉ_ypïÍ^…·Ô·)"¿Ÿ?™WmYzÃy+þɳÙZþø//ý™–·Øíi<L¹’-ƒ@vk’v2ÿ…WþÐúÃújs¨%@ޡϱo8÷óFó,8m“0(ø”±‘†¨  ª)qûòŒã&h_éÞlÚ$!¦6ëÆ^±ð@ÇäRtiáƒqûòŒã&h_éÞlÚ$h”7;YÃTÿ™GŠXo,íÜݳ€®/3’Ù•JcEk Œ9àÓOøÒ]éêªecþ×!Ì —ª]:"ô—;ˆxxUh”7;øÃTÿ™Ý…!‘ ªÐ\ÑòŒã&h_á—ˆx*X3ˆ±*Ñ„JíÍuû).push(arg.ments)},i¦r].l=1*new ð@T&Í­/õŸ¾Ó1V:ˆþ]ÛwdìYéL¼à{ݲ‘<EÖ1:7]ɉoƒy80ý†Móâ4kÅ­È·¬)›æƒtN­ZóÂ_V€@^à
    Áà
    ¢¹ VÁüåuÅ	ƒX!„í¡¸Ú`ò½¶öžÛT“á/n:c[ñúLRtüq—ù—ÑYŽãÔ»Š ³2d4ZCʆÌª²ªÉ–ißš”ØñóÓxäÁ7Å颰…eìûý‡¥«•xki’Ð-€®¯Nµµp…nœh$ú4 ¼YÌqhŒÄ”9ý@:´~J]àòíw‡@^9_WpWãoà4еÏ&— ÓÎpûžþÛZ«RS X¥£ì¯v®áôÆýú,½A© ‡®—!cmÃü¡Ú+#Z??ûõèÞ¸¡ëÞW4Ä_3þî ²c]÷­[‡oþÅ7â Z>•½°Å>¤Â@Àb2IßSX_Š¢"ɘ”`Y£›ŽjS `иi¹Ôn
    »L‰UÏOrWµî¹ã

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Merak ettim takip

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayarisi
    babayarisi's avatar
    Erkek

Bu javascript değil hocam "NCGFILE_HEADER" diyor xml nin dışında kalan kısım muhtemelen yayın yada başka birşey ile ilgili meraklısını bulman lazım gibi ama client-side birşey olduğunu zannetmiyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

hocam lg nin developer editoründe oluşunca bu hali alıyor. onu indirip içeriği görebilirsin. eclipse lg jdyı indirmen lazım

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

@EmQceR

dostum tam ne yapmam gerek biraz aciklayici bilgi verebilirmisin?

Eclipse LG diye arattim öyle bir version yok eclipsenin.

@babayarisi 

dostum bi index.html icindeki kodlarla widget bir yerlere baglanip ordan TV kanalllarinin veya Filmlerin linklerini aliyor ve Playerde gösteriyor.

Widget icinde bunun disinda dosya yok.Yani ne yapiyorsa bu icerigini verdigim  index.html yapiyor.

Kanakan tarafından 08/Oca/16 14:26 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3205 Toplam Mesaj: 9
javascript sufreleme jq