folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Javascript Manuel Tasarım Yaptırma

Javascript Manuel Tasarım Yaptırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocalarım ben adamın kendi kendine bir ekran tasarlamasını istiyorum Button'u dur Div'i dir Label'i dir sürükle bırak yaparak Div içerisine yerleştirmesini istiyorum Pozisyon önemli değil fakat nasıl olacağını bilmiyorum gerekirse Label'in şeklini Boyutunu Puntosunu ayarlayabileyim varmıdır böyle bir yapı ? Örnek vs ?

EDİT : 0 dan yazmak istemiyorum yoksa Draggable resizable vs vs ile yapılacağını biliyorum ama belki ek güzel şeyler vardır diye bide uğraşmak istemiyorum hazır yapı varsa gömerim siteye kendim istediğim gibi

MhmdAlmz tarafından 12/Ağu/16 13:42 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Hacı şuna bir göz at istersen

https://formbuilder.online/

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@Pisibaliqi eyvallah hocam :D Güzel yapıya benziyor bunu ekleyebilirim

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 819 Toplam Mesaj: 3
javascript