Javascript Öğrenmek İsteyen Müritler Var Mı ?
-
s.a müritler.
müritler ben 2 gündür jscript a merak saldım.eğer bilen varsa ve yardımcı olmak istiyorsa müritlerle belli zamanlarda bi araya gelip , öğrenmeye çalışalım.elimde 2-3 döküman var , bu dökümanları da paylaşırız. benim msn adresim : psycho_2181@hotmail.com
(inşallah konu doğru yerdedir)
lütfen jscript bilen müritler yardımlarını esirgemesin. ;)
-
way anasını kimse yokmuş demekki :|
-
kahvede javascript.....fantaziye bak :DD
işin şakası bi yana keşke herkes senn gibi olsa....her türlü ilimden istifade etse..
ben javaya ocak da başlıyorum..ilgilenirsen.
-
Dai o xss olmasın demek istediin şey :D
-
vay anasını javascript bilmeyen veya öğrenmek isteyen tek kişi benmişim :F muehahauhu :D ayrıca mizahi kahve defteri kapandı artık oh oh :p daha benim php ve de dhtml ile xhtml öğrenmem lazım.. böhü böhüüüüüüüü :| mizahi kardes pmden msn adresini fırlat :F :D
-
By-PsychoPhat html ve css öğrendiğin zaman sunucu tarafına geçmek istiyorsun, o zaman java script hammallık gibi geliyor ve programlama bilmiyorsan çok da kolay değil ben tarayıcı nesnelerini kullanmayı ie ile netscape arasındaki dom farkını ortak dom yapılarını kavrayıp hazır scriptleri kendime uyarlayacak kadarını öğrendim ve php ye geçtim, php yi bitirince tekrar java scripte döneceğim, ilaveten java script ile yapılacak herşeyi yapmış adamlar aradığın bütün örnek var. Java script guru olmak için de sanıyorum c++ gibi üst düzey bir dili iyi bilmek ve java scripte derinlemesine girmek lazım.
-
ekranda durmadan oynayan. mausla yakalanamayan bir javascript kodu vardı. o nasıldı elinde olan varmı?
Toplam Hit: 2525 Toplam Mesaj: 7