Javascript-Php
-
slm
php ile aldığım id ile dinamik linklerle yeni pencerede sayfa açtırmak istedim ama id olarak en son id geliyo her seferide yani linkler dinamil olmuş olmuyor.
function ac() {
windowprops = "toolbar=no,width=800,height=430,"
+ "directories=yes,status=no,scrollbars=no,resize=no,"
+ "menubar=no";yemreWindow=window.open("duzenle.php?id=<?php echo $id; ?>","displayWindow",windowprops)
yemreWindow.focus();kod böle bişi.
javascript bilmiyorum görüldüğü üzere işim düştü o yüzden sordum :D
pişman değilim bi daha olsa bi daha yaparım thanks :D
-
Hoca sql deyiminde bitiyor
Php bilgim olmadığı için mantığını yazayım. Adres satırından aldığın id değerini (querystringi) bir değişkene atayıp onu veritabanında where deyimi ile sorgularsın. Tabii ki bunu duzenle.php de yapman gerekecektir.
SELECT * FROM TABLON WHERE id='adres satırından aldığın değer'
Not: Asp olsaydı rahatlıkla yardım ederdim, fakat php bilmediğim için sadece mantık verebilirim.
-
hoca zaten elimde id var.
mesela 3 kayıt olsun döngü 3 kere dönüyor id=3 oluyor ama yeni açılan pencerelerin hepsi id=3 ile açılıyor.
bence sorun js de php veya asp ile alakası olduğunu zannetmiyorum da.
umarım anlamışımdır seni :D
-
tam olarak anlamadım ama şöyle yapabilirsin sanırım 3 sayfa var 3 kez açıldığına göre
birinci sayfada id
ikinci sayfada aydi
üçüncü sayfada amandi
gibi tabi değişkenleride ona göre tanımlaya bilirsin
-
Linkleri bir şekilde döngü ile yazdırman gerekli, anlattığından anlayabildiğim kadarıyla şu şekilde:
$veri = mysql_query( "SELECT * FROM tablo" );
while( $dondur = mysql_fetch_array( $veri ) )
{
print"<a href=\"javascript: void(0)\" onclick=\"window.open('duzenle.php?id=$dondur[0]', 'Duzenle', 'width=400, height=220'); return false;\">Link $dondur[0]</a><br>\n\n";
}Biraz incele bakalım, kendine göre düzenlersin.
-
trampfd saol dediğin şekilde hallettim.