folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Javascript Resize Fonksiyonu Çalışmıyor

Javascript Resize Fonksiyonu Çalışmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocalarım dışarıdan bir div items ekliyorum String olarak fonksiyona gönderiyorum. Draggable() çalışırken resizable() çalışmıyor . Nedeni ne olabilir ? 

https://jsfiddle.net/cLvuhwan/

Kod bu

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

up

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://stackoverflow.com/questions/13467550/jquery-ui-draggable-and-resizable-not-working

Bunu ekleyin diyorlar :

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.6/themes/cupertino/jquery-ui.css" />
    Th

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@ozgunlu , ekli abi o . Ilk getirdiğimde div içerisinde resize methodundan kalma divler olduğu için 2. defa dediğimde yemiyordu. Div cıktısını alırken resizable('destroy'); deyip cıktı alıyorum tekrar güncelleme yapmak için Fiddle deki kod çalışıyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

@ozgunlu , ekli abi o . Ilk getirdiğimde div içerisinde resize methodundan kalma divler olduğu için 2. defa dediğimde yemiyordu. Div cıktısını alırken resizable('destroy'); deyip cıktı alıyorum tekrar güncelleme yapmak için Fiddle deki kod çalışıyor

sorun çözüldü mü ? Anlamadım pek :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

sorun çözüldü mü ? Anlamadım pek :D

Çözdüm abi çok oldu :D Şimdi başka soruncuklarla uğraşıyorum :D:Dd

Toplam Hit: 807 Toplam Mesaj: 6
javascript