Jdeveloper Problemi
-
Selamlar millet. jDeveloperda çalışmaya başlayacam fakat problem var run çalışmyor "could not find the main class program will exit" uyarısı alıyorum.Internette araştırdım çözülmüş sorun fakat ben anlayamadım bir türlü yadımcı olabilecek olan varsa sevinirim.Pathlerimi aşağıya yazdım onlarda tam gibi.eclipse vs sıkıntısız kullanıyorum jdeveloper ile alakalı bir şey olsa gerek.
JDEV_USER_DIR
C:\Program Files\Jdeveloper\jdevhome\jdev;
CLASSPATH
C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_65\lib\tools.jar;
path
C:\Program Files (x86)\Intel\iCLS Client\;C:\Program Files\Intel\iCLS Client\;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\Intel\Intel(R) Management Engine Components\DAL;C:\Program Files\Intel\Intel(R) Management Engine Components\IPT;C:\Program Files (x86)\Intel\Intel(R) Management Engine Components\DAL;C:\Program Files (x86)\Intel\Intel(R) Management Engine Components\IPT;C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_65\bin
-
Oluşturduğun proje dosyaları arasında bulunan .java dosyalarından hiçbirinde main metodu yok ya da aşağıdaki formatta değil sanırım. Bir kontrol edebilir misin?
public static void main(String[] args) { // TODO } -
JPriest bunu yazdı
Oluşturduğun proje dosyaları arasında bulunan .java dosyalarından hiçbirinde main metodu yok ya da aşağıdaki formatta değil sanırım. Bir kontrol edebilir misin?
public static void main(String[] args) { // TODO }:D hacı o kadar değil. Bu arada konuyu kitlemeyi unuttum sıkıntı kurduğum dizinde " " boşluk karakter olmasıymış. Direkt c ye kurup tekrar pathşeri ayarlayınca çözüldü.