Jdonwloader Ayarlaması
-
arkdaşlar malum ıdm ile sorun yasıyorum o problemi cozee kadar yeni careler bulmak gerkiyordu bende jdownloader ile dvm < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> edmeye karar verdim şimdilik (sorunu cozene kadar) yanlızilk kez kul için tam cozemedim şimdi bunda indirilen arşiv dosyalarını kendi indirince acıyor bunu iptal etmek istiyorum birde idm gibi gruplandırma yokmu arşivleri su klasore indirsin exe masaustune indir vs vs gib seyler şimdilik bunlar yeterli fikri olan kul arkadaşlardan bkliyorum merak ettigim seyler oldukcada yazarım
-
başlıkta bi [de] fazla yazmısım kusura bakmayın birde ıdm gibi video eklentisi yokmu bu programda
-
üst kısımda bulunan menüden plugins var ona tıkla açılan kısımda unpacking veya onun gibi birşey olucak onu kapat tamamdır..
-
ayrica malesef belli dosya tiplerini bir yere indirmeyi desteklemiyor ama sen linkleri programa atarken istersen o dosyanin nereye kaydedilebilecegini secebiliyorsun var sayilan download klasörü yerine
-
bunun ıdm gibi video eklentsi yokmu cok i oluyo du o
-
arcnist bunu yazdı:
-----------------------------
bunun ıdm gibi video eklentsi yokmu cok i oluyo du o
-----------------------------o dediğin nasıl bişey video inmeden izleme özelliğimi yoksa youtube gibi sitelerdeki videoları yakalama özelliğimi?
-
ıdm de herhangi bir video izlerkn üzerinde acılan pencereyokmu onu diyorum(youtube facebook farketmiyo)
-
unrar için eklentilere bak ordan kaldırırsın hocam
ayrıca link yakalayıcıya attıktan sonra linkleri o halleder sayfa içinden seçer tek tek video yu resimi dosyayı..
-
o dedigin nsl hangi link i yakalayınca ayırt ediyor anlayamadım
-
arcnist bunu yazdı:
-----------------------------
o dedigin nsl hangi link i yakalayınca ayırt ediyor anlayamadım
-----------------------------hocam mesela
www.xxx.com/asda.html diye bir sayfa var..
içinde bir sürü rapid sonra hotfile link i var ayrıca youtube daki gibi video var resim linkleri falan işte :)
link yakalayıcıya ekliyorsun bu link i o senin içinden bütün linkleri seçiyor..
veya içinde bir sürü link olan bir paylaşım sayfası var lınklerı tek tek copy paste yapamıyorsun
sayfa kaynagını kopyala yapıyorsun link yakalayıcı ayırıyor ıcınden..
-
facebookda denedim ama videoları almadı herhalde aynı sey olmuo