Jdownloader Akşam Sendromu
-
rapidden akşamları download yaptığımda download cizgisi stabil olduğunda download olmuyor hareket ettiği zaman bişeyler iniyor(eğim sıfır olduğun inen yok ama bvaşka değerlerde olduğunda inme işlemi oluyor) sebebi çözümü hakkında fikri olan
-
benzer tuhaflıkları bende yaşadım hocam.. rapid'in bir sürü yeni dalgası yüzünden çekmediğimiz kalmıyor :/ all free slots in use, yada 4sn'de bir dw hızını 10-20'e indirmesi filan..
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------
benzer tuhaflıkları bende yaşadım hocam.. rapid'in bir sürü yeni dalgası yüzünden çekmediğimiz kalmıyor :/ all free slots in use, yada 4sn'de bir dw hızını 10-20'e indirmesi filan..
-----------------------------çözmedin diye tahmin ediyorum.şimdi ya artık rapid kullanmıyosun yada pre aldın
-
rapid sucks. ulan nerden çıkardılar bu sapıklığı 15 dakka davası yetmiyormuş gibi.
-
bende de aynı sorun var ama rapidden kaynaklanmıyor tahminime göre çünkü aynı zamanda netload dan da indiriyorum onda da göstermiyor hiçbişey güncelleme vardı programın belki ondan olur dedim güncelleştirme yaptım ama yine olmadı
-
15 tl ye kıyıp bi aylık rapid pre alın hocam. rahat edersiniz. ben aldım kafam rahat
-
bilmem kaç liraya kıyıp sınırsız internet aldım şimdi de o mu çıktı:S
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------
bilmem kaç liraya kıyıp sınırsız internet aldım şimdi de o mu çıktı:S
-----------------------------Aynen hocam.. Bende çözemedim sorunu :/ deniyorum arada kesintisiz indiriyo filan ama..