Jdownloader Akşam Sendromu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

rapidden akşamları download yaptığımda download cizgisi stabil olduğunda download olmuyor hareket ettiği zaman bişeyler iniyor(eğim sıfır olduğun inen yok ama bvaşka değerlerde olduğunda inme işlemi oluyor) sebebi çözümü hakkında fikri olan

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

benzer tuhaflıkları bende yaşadım hocam.. rapid'in bir sürü yeni dalgası yüzünden çekmediğimiz kalmıyor :/ all free slots in use, yada 4sn'de bir dw hızını 10-20'e indirmesi filan..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:
    -----------------------------

benzer tuhaflıkları bende yaşadım hocam.. rapid'in bir sürü yeni dalgası yüzünden çekmediğimiz kalmıyor :/ all free slots in use, yada 4sn'de bir dw hızını 10-20'e indirmesi filan..

çözmedin diye tahmin ediyorum.şimdi ya artık rapid kullanmıyosun yada pre aldın

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

rapid sucks. ulan nerden çıkardılar bu sapıklığı 15 dakka davası yetmiyormuş gibi.

make total destroy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Erkek

bende de aynı sorun var ama rapidden kaynaklanmıyor tahminime göre çünkü aynı zamanda netload dan da indiriyorum onda da göstermiyor hiçbişey güncelleme vardı programın belki ondan olur dedim güncelleştirme yaptım ama yine olmadı 

severim serçeleri, narin olur pençeleri...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

15 tl ye kıyıp bi aylık rapid pre alın hocam. rahat edersiniz. ben aldım kafam rahat

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

bilmem kaç liraya kıyıp sınırsız internet aldım şimdi de o mu çıktı:S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

UCANTENEKE bunu yazdı:

bilmem kaç liraya kıyıp sınırsız internet aldım şimdi de o mu çıktı:S

Aynen hocam.. Bende çözemedim sorunu :/ deniyorum arada kesintisiz indiriyo filan ama..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
Toplam Hit: 1314 Toplam Mesaj: 8