Jenerik Domain Fiyat Önerisi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Müridler,
    tesbihci.shop için bana fiyat önerisinde bulunan kaça satayım ?


    Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2011
    Erkek
    DuPi bunu yazdı

    Müridler,
    tesbihci.shop için bana fiyat önerisinde bulunan kaça satayım ?

    Hocam 300-500 arasi... 500 de gerekirse kir 300 e kdr...


    Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    sen satma kardeşim o domaini. dursun. 300-500'e böyle bir domain verilmez.


    alektamovikmovik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek

    atamadığım satamadığım bi ton domainim var böle 5 10 senedir parasını ödediğim =)

    proje yapmiycaksan alıcı bulursan bence


    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

    atamadığım satamadığım bi ton domainim var böle 5 10 senedir parasını ödediğim =)

    proje yapmiycaksan alıcı bulursan bence

    Şeyhim sana koyarmı ya :) Aklımız olsaydıda 2000 öncesinde alsaydık güzel domainleri. Ahh Ahh. 

    Şuraya bir başarı hikayesi iliştirmeden olmaz.

    İşte Alibabayı kuran adamın inceden inceden hikayesi.

    Alibaba'nın kurucusu Jack Ma zamanında üniversite sınavında üç kez başarısız olmuş. 24 kişi KFC'ye başvurmuşlar bir tek o alınmamış.

    Polis olayım demiş ama kapıyı yüzüne kapamışlar. Yıllar sonra arkadaşının zoruyla tanıştığı internet kendisine 30 milyar $ kazandırdı. 30 milyar $ dediğimiz de KFC'nin sahibi Yum! Brands'in piyasa değeri...

    Alibaba... Dünyanın en büyük sanal alışveriş sitelerinin başında gelen Alibaba geçtiğimiz yıl içinde halka açılırken, sahibi Jack Ma'yı da yaklaşık 20 milyar dolarlık bir servetin sahibi yaptı. Peki Jack Ma'nın hayat hikayesini hiç dinlediniz mi? İşte Türkiye'deki tüm girişimcilere örnek olması gereken hayat hikayesinden satır başlarından bazıları:

    TURİSTLERE BEDAVA ŞEHİR TURU

    - 1964 yılında Çin'in Hangzou eyaletinde doğdu. Anne ve babası geleneksel müzisyenlerdi.

    - Zor bir çocukluk geçirdi. En büyük hayallerinden bir tanesi İngilizce konuşmaktı.

    - 9 yaşından itibaren sabah beşte kalktı bisikletine atladı ve şehire merkezinde turistlerin yoğun olduğu bir otele gitti. Sadece İngilizce pratik yapabilmek için onlara para almada şehri gezdirdi.

    EN KÖTÜSÜNE GİREBİLDİ

    - Üniversiteye gitmek istiyordu. Sınavlara girdi fakat bu sınavlarda üç kez başarısız oldu.

    - Son denemesinde Hangzou Öğretmen Enstitüsü'ne girmeye hak kazandı. Ma burayı Hangzou'nun en kötü üniversitesi olarak anlatıyor.

    SADECE ONU ALMADILAR

    - 1988'de mezun oldu. Lisedeki kız arkadaşıyla evlendi ve beş yıl ayda 15 dolar karşılığında öğretmenlik yaptı.

    - Başka işler de kovalamaya devam etti. Kentucky Fried Chicken'ın şehre gelmesiyle burayla başvurdu. Ma'nın anlattığına göre 24 kişi sıradaydı ve 23 kişi işe alındı. İşe tek alınmayan kendisiydi. - Aynı zamanda polis olmak için de başvurdu. Fakak kendisini kesin bir dille reddettiler.

    Ne olur ne olmaz diye Alimama'yı bile aldık!

    1999 YILINDA Çin'de bir odalı bir apartman dairesinde faaliyete geçen şirketin kurucusu Jack Ma, sitenin hikayesini şöyle anlatıyor:

    Bir gün San Fransisco'da bir kafede kahve içiyordum. Bana bakan garsona Ali Baba'yı tanıyor musun diye sordum. Tabii dedi. Ali Baba ve 40 Haramiler'i kim bilmez... Sonra sokakta yürüyen farklı milletlerden 30 kişiye daha aynı soruyu sordum. Herkes bildiğini söyledi. O an şirketin isminde karar kıldım. Hatta biri bizimle evlenmek ister diye Alimama isminin bile patentini aldık."

    ABD seyahati her şeyi değiştirdi

    1995'te ABD'ye gidiyor. Seattle’de internetle tanışıyor. Arkadaşı “Bak bu internet” dediğinde ilk başta neden bahsettiğini anlamıyor. Bunun üzerine arkadaşı gel burada ne istiyorsan ara diyor. İlk başta Jack dokunmak istemiyor.

    “Bilgisayar Çin’de çok pahalıydı, dokunup bozarsam onu ödeyemezdim” diyor. Arkadaşı ısrar edince, “bira” diye arıyor. Karşısına birçok ülkeden bira çıkıyor ama Çin’den çıkmıyor. Sonra “Çin” diye aratıyor hiçbir şey çıkmıyor. Çin'e döndükten bir site yapıyor ve daha sonra bu siteyi hükümete satıyor. Buradan yola çıkan Ma, 17 arkadaşıyla birlikte Alibaba'yı kuruyor ve bugün 30 milyar dolarlık servetin sahibi oluyor.

     

    wordros tarafından 14/Şub/18 17:23 tarihinde düzenlenmiştir

    alektamovikmovik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    şeyh tanıdığım çok tesbihçi var biride abim :) en kötü ihtimalle ona verilecek :)


    Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    uyarı! bu yazı bir ergen tarafından yazılmış olup konuyu bambaşka bir noktaya çekecektir. yazıyı her ne kadar ben yazmış olsam da sorumluluk kabul etmiyorum.(güzel kafa dimi?) yazarken beynimi tam kapasitede kullandığımdan emin değilim.

    bu başarı hikayeleri çok klişe gelmeye başladı. fakirmiş, hiçbirşeyi yokmuş amerikaya gitmiş(ne hikmetse her bok amerikadan çıkıyor storyteller başka ülke bilmiyor anlaşılan) günün birinde bi olay olmuş yeni bir teknolojiyle tanışmış bu teknolojiden faydalanarak bir ürün yapmış ve satmaya başlamış falan filan hangi başarılı isimlere konuyu açsanız limon satsaydım limon kralı olurdum gibi bir cevap alıyorsunuz. herşey çok basitmiş gibi anlatılıyor. https://www.youtube.com/watch?v=fWr9h8cO5PI şu anlatış tarzına bak. sormazlar mı o adama madem fakirsin amerikaya nasıl gittin? madem elinde birşey yok ebay ile nasıl konuştun her mail atan adama dönmüyor ki firmalar? şirketini nasıl kurdun elinde birşey yoksa? başarının % kaçı nedir bilmiyorum ama büyük bir çoğunluğu şanstır. bu adam bu videoda ego kasmaktan başka bir bok yapmıyor. (kıskançlık detected) akıllı priz diye tabir edilebilecek bir projeye girişeyim diyorum üniversite hocalarım destek olacağına köstek oluyor.(ampul yakan adama 90 verdi bana 0 verdi projeye) sayısız emekli mühendise mail attım 1 i bile dönüş yapmadı. sabah akşam kahvede batak atmayı, mühendis odalarında siyasi savaş vermeyi iyi biliyorlar. yeni yetme yardımcı doçentleri bölüm başkan yardımcısı diye başımıza kakaladılar doğru düzgün eğitim bile alamıyoruz. şu youtube olmasa bimde kasiyer falan olurdum herhalde. bu akıllı priz madenciler için harika olabilir ki çoğu, aliexpressten bu tarz wifi remote prizler kullanmaya başlamış bile. prize yerleştirilen sensörlerle toplanan gerilim,akım değerlerini iotanın duyurduğu bi big data satın alıp satabileceğiniz sistem var onunla yaparım gibi hayaller kuruyorum nesnelerin interneti ile ütüyü prize takınca çektiği güce göre onun ütü olduğunu anlayıp, normalden uzun süre takılı kalırsa uyarı versin falan derken karşıma dank diye hayatın gerçekleri çıkınca surat asılıyor siz saçma sapan başarı hikayeleri paylaşıyorsunuz yapmayın rica ediyorum yapmayın. yalnız jack ma nın bu hikayesi anlatıldığı gibiymiş :P ama şunu da sormak lazım internet ile yeni tanışan biri nasıl bu kadar sağlam bir e ticaret sitesi yapabiliyor? hikayenin abartı kısımları diye düşünüyorum yada sadece hiciv yapıyor da olabilirim :P 

     

    GuArDiAn55 tarafından 14/Şub/18 22:52 tarihinde düzenlenmiştir

    HACKEROKAN!
Toplam Hit: 1124 Toplam Mesaj: 7
jenerik domain fiyat önerisi