Jenerik Domainler [Hepsi Boşta] Okan Bayülgen
-
medyakrali.org
diskokrali.net
muhabbetkrali.org
------ Hepsi Okana Ait programlar bence tutabilitesi büyük projeler yapılabilir..
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------medyakrali.org
diskokrali.net
muhabbetkrali.org
------ Hepsi Okana Ait programlar bence tutabilitesi büyük projeler yapılabilir..
-----------------------------Hangi okan bu hacker olan mı eğer oysa kalsın hackler falan almayalım abi :p
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
Mr_Dark bunu yazdı:
diskokrali.net
muhabbetkrali.org
-----------------------------Hangi okan bu hacker olan mı eğer oysa kalsın hackler falan almayalım abi :p
-----------------------------biraz Tv izle istersen hep pc basında oturma . hemen daşşak a vuruyorsunuz konuyu.. adam düsünmüş paylaşmış..
-
sonra gelecek isim hakkı telif hakkı uğraş dur :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
----------------------------biraz Tv izle istersen hep pc basında oturma . hemen daşşak a vuruyorsunuz konuyu.. adam düsünmüş paylaşmış..
Önce tebrik ediyorum haklısın pc basındayım tv yide haftada bir kere türkiye sorunları içiren bir dizi seyrediyorum
2.si okan kim site olunca,okan olunca akla birtek kendi sitesini hackleyen essiz hacker okan gelir ne daaşak yapıcam 6-7harf daha yazıp (sanırım bayulgen olacak )okanın soyismini yazsaydı sorun olmazdı buarada avukat mısınEdit:körüm lan ben
-
yazıyorya zaten hocam başlıkta, birde jenerik kelimesini yanlış kullanmayılm :) böyle projesi olan kaçırmasın
-
fifsonic bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
----------------------------biraz Tv izle istersen hep pc basında oturma . hemen daşşak a vuruyorsunuz konuyu.. adam düsünmüş paylaşmış..
Önce tebrik ediyorum haklısın pc basındayım tv yide haftada bir kere türkiye sorunları içiren bir dizi seyrediyorum
2.si okan kim site olunca,okan olunca akla birtek kendi sitesini hackleyen essiz hacker okan gelir ne daaşak yapıcam 6-7harf daha yazıp (sanırım bayulgen olacak )okanın soyismini yazsaydı sorun olmazdı buarada avukat mısın
Tahribat Forum

Genel

Jenerik Domainler [Hepsi Boşta] Okan Bayülgen doktor a da git bence kısa zaman icinde :))
-
HoLyCat bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
2.si okan kim site olunca,okan olunca akla birtek kendi sitesini hackleyen essiz hacker okan gelir ne daaşak yapıcam 6-7harf daha yazıp (sanırım bayulgen olacak )okanın soyismini yazsaydı sorun olmazdı buarada avukat mısın
Tahribat Forum
Genel

Jenerik Domainler [Hepsi Boşta] Okan Bayülgen doktor a da git bence kısa zaman icinde :))
-----------------------------haklısın pc basında oturmaktan olsa gerek avukatlık varmı
-
Mr_Dark bunu yazdı:
diskokrali.net
muhabbetkrali.org
-----------------------------saol kardeş bilgilendirmen icin..
-
tahribat davalık olmasa söverdim bu adama da ama neyse.. googledan arar marar neme lazım :| bu hıyar yüzünden bi gaciyle aram bozulduydu gaci taş olunca iister istemez gıcık oluyon..