folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Jeoly Proteks Js 5800 Hesap Makinesi Kulanan Var Mı

Jeoly Proteks Js 5800 Hesap Makinesi Kulanan Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arkdaşla bu makina elime geçi de kılavuzu yok.. kullana ya da kılavuzu oaln arkdaş var mıdır.

formuül yüklenebiliyor mu? nasıl yükleniyor  onu soracaktım..

saygılar..

http://www.yorumyap.gen.tr/jeoly;proteks;hesap;makinesi;js;5800_yyidx179391.yur

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Forumda öğrenci kalmamış herkes memlete mi gitti vizeler başlamadı mı?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Kullanan nadirdir ya da yoktur yani, öğrenci için standart casiodur =)

+googleda Jeoly Proteks Js 5800 diye arayınca ilk sırada tahribat çıkıyor şu anda, devamında da alışveriş siteleri falan.

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

casio hesap makinamın değişkenlerine sabit sayıları kaydedip sınavda işlem kolaylığı bile kazanıyorum. 18 lira bide çok pahalı değil ve kullanımı da güzel. fx-82es plus

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    OttomanSlap bunu yazdı

casio hesap makinamın değişkenlerine sabit sayıları kaydedip sınavda işlem kolaylığı bile kazanıyorum. 18 lira bide çok pahalı değil ve kullanımı da güzel. fx-82es plus

Bende FX-850p de var da..Bunu geçen hafta bit pazarından aldım 1 tl ye ameke :) sıfır fakat kılavuzu yok

Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 5