Jet Li - Korkusuz Filmini İzlemenizi Oneriyorum.
-
Bir ulusun onurunu nasil korudugunu gorup kendi ulkemiz icin biraz daha duyarli olabiliriz vakti olan arkadaslarin izlemesini oneriyorum.Ciddi anlamda ders verici bir film.İngilizce degil Cince ve Turkce altyazili :) Cincenizde gelisir mesela Hua-Hua demek Yiyin yiyin(yemek) demek :).
-
jet li nin filmelerini severim, temin edip izleyeceğimm..
sağol hoca -
Bu filmin konusu neydi? Sanki izledim gibime geliyo ama.
-
jetlinin en mannaq filmi HERO ( benim gözümde) tavsiye ederim izlemeyenlere belki ağlarsınız belki cosarsınız hersey var icinde..!
-
Allahim yav olm ben dovus sahnesi izleyin demiyorun...film manyak dovus sahneleriyle dolu...benim amacim adamlardaki vatanseverligi ulusal onurlarini korumayi goreceksiniz.
-
Milyon dolarlık beybe Oldukça mükmmel film 6 dalda oscar aldı Tv lerde verildi izlemeyen varsaa CD alsın izlesin güzel film
-
computerwolfu çıldırtacaksınız , özellikle vurguluyor filmin konusu için seyredin diye , bırakın başka filmlerin adını saymayı , varsa aynı tür bir ulusun onurunu karumakla ilgili film onun adını verin
-
Millet basligi okuyor altina film oneriyor :) yazdiklarimi birtek ertan ile student okumus herhalde :)...
Simdi birisi cikip Emanuel Serisi ni kacirmayin falan yazarsa sasirmayin :)
Toplam Hit: 1200 Toplam Mesaj: 8