Jobs 2013 İzle
-

http://www.vizyonfilmizle.net/24188-jobs-izle.html
-
ersn bunu yazdı

http://www.vizyonfilmizle.net/24188-jobs-izle.html
zumsuk için sinemayı kapattı diyorlar doğru mu bu film için :)
-
Film yarak gibi olmuş, daha düzgün birşey izlemek isterseniz 99 yapımı "Pirates Of Silicon Valley" tavsiye ederim kesinlikle.
-
sorma zumsuk & steve ikilisi bilinç altıma kazındı artık . Konuyu açınca zumsuk ne yorum yazcak diye düşünüyorum :D
-
adamlar bu filmi cekebilmek icin steve jobsun hayatini didik didik arastirmislar
ama 5.5 almis imbd den
-
c0nverse bunu yazdı
adamlar bu filmi cekebilmek icin steve jobsun hayatini didik didik arastirmislar
ama 5.5 almis imbd den
abi şu filmi çekmek için mi hayatını didik didik etmişler? vikipedi den okusalardı, filmin senaryosundan 1 0 kat fazla bilgi var :) :) olaylardan sadece bahsetmişler ama hiç anlatamamışalr :) ashton kuthcer gayet güzel oynamış eyvallahta, vikipedi den okuyup, şu stanford üniversitesindeki mezuniyet konuşmasını dinlesen filmden çok çok daha anlamlı :) :)
MaviGozluDev tarafından 08/Eki/13 22:31 tarihinde düzenlenmiştir
Edit : 5.5 gayet çok o filme, 3 veririm en fazla :D -
c0nverse bunu yazdı
ama 5.5 almis imbd den
Hocam pek didik didik araştırılmışa benzemiyordu taksit taksit yerleştirmişler.
NeXT şirketini sadece 1 karesinde gördüm Pixarı ise hiç görmedim.
Dipnot: İyi bir yaşamın özeti yansıtılmış b.k gibi olmuş.
-
trampfd bunu yazdı
Film yarak gibi olmuş, daha düzgün birşey izlemek isterseniz 99 yapımı "Pirates Of Silicon Valley" tavsiye ederim kesinlikle.
O filmi izledikten sonra jobs filmini izlemeye gerek yok, ama ben izledim siz izlemeyin bu arkadaşın tavsiyesine uyun,
-
iphone'dan önce şu anki bilenlerin %95'nin bilmediği bir adam bu jobs. İnsanlarda öyle bir mükemmel adam edâsıyla anlatma olayı oldu ki. Adam iphone yaptı prim yaptı. Öldü daha fazla prim yaptı.
Halbuki bu adamdan 100lerce kat daha fazla şey teknolojiye katmış insanlar öldü hiç biri siklenmedi. Demek ki neymiş? Ne yaptığın değil, yaptığın şeyin gözüken kısmı önemli.
DrKill tarafından 09/Eki/13 04:52 tarihinde düzenlenmiştir