Jobs Filmi Fragmanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

jOBS , 16 ağustosta çıkıcakmış fragmanı güzel geldi,woz bu film için anlatıldığı gibi olaylar gelişmedi demişti sorulduğunda yani biraz gerçek dışı demişti fragman şurda : 

http://www.sinemalar.com/film/207815/jobs

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Kitabı çok daha ilginç ve gerçek. Film sıkıcı ayrıntıları geçip çoğunluğun daha çok ilgilendiği ilginç anlara odaklandığından tam anlamazsınız hikayeyi =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Kitabı çok daha ilginç ve gerçek. Film sıkıcı ayrıntıları geçip çoğunluğun daha çok ilgilendiği ilginç anlara odaklandığından tam anlamazsınız hikayeyi =)

Katılıyorum şeyh =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

böyle boktan bir film olamaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

kitabın örneğini biri gösterebilir mi merak ettim de. Ve pek kitap okumam merakta etmem nasıl oldu bilmiyorum :D

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ashton olmamış yalnız jobs rolunde :F

kitabı alıp okuyacam eylülde merak ettim.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Başka versiyonları varmı kitabın bilmiyorum ama kalın bir kitap ve adamın tüm anlaşmalarını şirketlerin yönetim kurulu kararlarını hissedarlarını vs çok ayrıntılı anlatıyordu. Steve jobs ölmeden yani ilahlaşmadan önce okumuştum.

Hikaye gerçek olduğu için hiç sıkılmadan bitirdim.

Steve jobsın bana göre muhteşem olduğu yanı şu. Birden fazla alanda kral olan dünyada çok az adam vardır. Steve jobs hem bilgisayar, hem sinema, hem müzik, hem cep telefonları hem de daha birçok ağır rekabet olan alanlarda zirveye çıkıyor. Bunların tek birinde zirveye çıkmak bile dünyaya adınzı duyurmak için yeterli.

Ve bütün bu maceranın içinde (başarıyı ve parayı çok genç yaşlarda yakaladığından dolayı yaptığı hatalar sebebiyle) bir ara serveti öyle geriliyor ki artık ortalama bir ev alıp sakin bir hayat mı yaşiyim yoksa son kuruşuma kadar yine iş mi kurayım noktasına kadar geliyor.

Tabi jobsumuz yine atılım yapıyor, nexti batırıyor pixarı kuruyor, disneyden film işi almak için götlerinden koşuyor. disneyden 3-5 film işi alıp 3D filmlere olan talep sebebiyle sonunda disneyde Walt disneyden fazla hisseye sahip oluyor. falan inanılır gibi olaylar değil.

Aynı zamanda işin başında milletin fikrine konan, elemanlari aşağılayan, eski eşi kızının eğitimi için 20.000 dolar istediğinde göndermeyecek kadar da göt birisi. Fakat bu huyları yaş kemale erdikçe azalıyor. Aynı zamanda milyarderken üstünde kotla 5 parasız hindistanda 1 ay yaşamayı deneyen, salonunda (fikirlerinde biryerden esinlenme olmasın diye) bir saksı ve pcden başka eşya olmayan falan tuhaf bir insan.

Microsoftun, appleın, Hp nin falan tarihini bildiğimden ve bahsedilen ürünlerin çoğunu kullanarak büyüdüğümden bir solukta okudum 350 sayfa kitabı. ama herkesi sarmayabilir söyliyim =)

HolyOne tarafından 07/Ağu/13 16:42 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 659 Toplam Mesaj: 7