Joomla - Wordpress?
-
Ilk önce sunu belirtmek isterim, hic brini kullanmadim daha önce, acemiyim daha..
Bir film, müzik dizi sitesine hangisi olur? ve neden joomla/wordpress?
tskler
-
wp kolay indexlenir bir çok tema ve eklentisi vardır.
Joomla boş koy.
-
Word Press kullan Teması çok + güvenliği diğerlerine göre iyi özellikle joomlaya göre
-
wp ögrenmek veya kullanmak kolaymi?
yani kullanabilmem icin 1 2 gün ugrasmammi gerek?
-
1 günde her 2 sistemide rahatlıkla öğrenebilirsin joomla daha profesyonel bir cmsdir ve daha ustaca bilgiler ister joomla daha iyi dir ama wp nin yanında hem hantal hemde büyük kalır...
-
ben joomla kullanıyoru m memnunum ama wp iyidir diyenler de çok sanırım wp biçok şey için daha iyi mesela senin kullanmayı düşündüğün şey içinm daha uygundur eminim.
ama wpyi kullanmayı bişlmediğim için sevemedim bi türlü nedense:
-
simdi arada kaldim, joomlanin iyi oldugunu bide kolay oldugunu duydum..
ama wordpress bilmem, pekde ilgilenmedim... ama sizin dediklerinize göre benim istedigim gibi bi siteye wordpress gider diyorsunuz..
-
wordpress kullan derim ben şahsen kullanıyorum müzik ve film için istiyorsan birçok da güzel temaları var yönetimi kolaydır :)
-
drupal kullanabilirsin.. seo için ikisininde bi tarafını eller..
senin projene göre bir örnek site: http://www.sonbolumizle.net/
edit: onlarca o tarz site olduğu için drupalla belki bir adım öne çıkarsın, yani fantazi olsun diye söylemedim.. ayrıca hepsinin kullanımını bir günde öğrenebilmen mümkün..
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
wordpress kullan derim ben şahsen kullanıyorum müzik ve film için istiyorsan birçok da güzel temaları var yönetimi kolaydır :)
-----------------------------hocam ben mesela sadece o üst menüyü istiyom, yani sag taraftaki o kategoriler fln olmayacak...