Joomla & Wordpress -F1
-
merhaba s.a arkadaşalr atıyorum bi oyun tanıtım yada oyun download sitesi yapıcağız sizce hangisi üzerinde daha iyi olur genişik hız özellik seo hertülü bakışta wordpress ve joomla hakkında bilgileri olan varsa yardıcı olurlarsa cok seviniriz
-
sahsen yönetim bakımından joomla daha kolay geldi bana ama wordpress de iyi wordpresle ama sadece blog sitesi yapabilirsin büyük amaçlı siteler joomla ile olabilir.
-
evet joomla bayağı bi geniş peki joomla eklentileri ile neler ypa bilir en basitinde alış veriş sitelerifelna ne akdar i düzey olabilir
-
Küçük bi şey yapıcaksan wordpress kur ama wordpress yetersiz gelebilir. Joomlada jDownloads gibi eklentilerle rahat rahat paylaşımını yaparsın. Yani wordpress kolaydır ama küçüktür,joomlada zordur ama rahattır ;)
-
hımm joomla 2-0 önde
-
benle birlite 3-0 oldu
-
bende merak ediyorum.ç after effects üüzerine bi site acacaım... işte yazılar dokumanlar ders videoları eklentileri program ayrıntıları cartı curtu baya geniş bi site olacak. joomlayıda daha önce hiç kullanmadım. :S wordpress mi koomla mı
-
joomla da bir virtuel mart mıydı buna benzer bi eklenti var onla bildiğin onine mağaza sistemi kuruon öbür eklentileri düşün bide ;)
-
ama bildiğim kadarıyla joomla sistemi çok kasıyormuş
-
bir üçüncü drupal yazsan iyiymiş..