Joomla Admin Paneli İlgili Bir Soru
-

hocalar joomla admin panelindeki sag üst kısım bu hale gelmiş.böle bişi neden olur ? düzelmedide bir türlü virüs felan hackmidir nedir bu bilgisi olan varmı ?
-
tr de ilk kullananlarım ben joomlayı hey gidi hey :) çok güzel sistem ama dandik :D
-
hala düzelmedimi :) öle kaldı o ama büyük ihtimal bi eklentiden felan meydana geldi. kafamda dalgındı neyi ne zaman kurdugumu hç hatırlamıyorum:)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
tr de ilk kullananlarım ben joomlayı hey gidi hey :) çok güzel sistem ama dandik :D
-----------------------------Güzel ve dandik, o nasıl oluyor ? :)
chaig; ilginç gerçekten. uzun bi süre girmedin panele, girdiğinde böyle mi gördün? yoksa bi eklenti falan mı kurdun? -
mujaheed bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
chaig; ilginç gerçekten. uzun bi süre girmedin panele, girdiğinde böyle mi gördün? yoksa bi eklenti falan mı kurdun?
-----------------------------güzellik başkadır hoca kadına bakarsın çok güzeldir ama 2 sohbet edersin bakmışsın salağın biri :)
onun gibi görsellik güzel ama gerisi boş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
mujaheed bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
chaig; ilginç gerçekten. uzun bi süre girmedin panele, girdiğinde böyle mi gördün? yoksa bi eklenti falan mı kurdun?
-----------------------------güzellik başkadır hoca kadına bakarsın çok güzeldir ama 2 sohbet edersin bakmışsın salağın biri :)
onun gibi görsellik güzel ama gerisi boş
-----------------------------karpuz gibi,bakarsın iyi güzel,eve getirip kesip bakarsın çürümüş