Joomla Emlak Sitesi Yapımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

İyi günler arkadaşlar Joomla 1.5'de bir emlak sitesi yapmak istiyorum araştırdım biraz ama herkes farklı bir eklenti önermiş iyice kafam karıştı. Sizinde önerilerinizi dinlemek istiyorum.Nasıl yapabileceğim hakkında biraz bilgi verirseniz çok sevinirim..

Adam uzaydan dünyaya atlıyor bızde hala sümüklünün teki mesaj atacak diye telefonla tuvalete giriyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

similac35 bunu yazdı:
    -----------------------------

İyi günler arkadaşlar Joomla 1.5'de bir emlak sitesi yapmak istiyorum araştırdım biraz ama herkes farklı bir eklenti önermiş iyice kafam karıştı. Sizinde önerilerinizi dinlemek istiyorum.Nasıl yapabileceğim hakkında biraz bilgi verirseniz çok sevinirim..

Neden Joomla ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:

similac35 bunu yazdı:

Neden Joomla ?

Kullanımı daha estetik ve güzel neden joomla olmasın :)

Adam uzaydan dünyaya atlıyor bızde hala sümüklünün teki mesaj atacak diye telefonla tuvalete giriyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam piyasada kaliteli denebilecek çok sayıda emlak scripti var zaten. Bence birine tema uydur sana özel ve kullan. Daha iyi olur.

Google da real estate script olarak aratabilirsin.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:

Hocam piyasada kaliteli denebilecek çok sayıda emlak scripti var zaten. Bence birine tema uydur sana özel ve kullan. Daha iyi olur.

Google da real estate script olarak aratabilirsin.

bakıyım bi hocam 

Toplam Hit: 1352 Toplam Mesaj: 5