folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Joomla Hakkında Herşey! | Görsel Anlatım

Joomla Hakkında Herşey! | Görsel Anlatım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zagrub
    Zagrub's avatar
    Erkek
    güzel saol belki bişiler ögrenirim joomla hakkında bu setle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    joomla yı uzak tutun benden :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gawath
    gawath's avatar
    Erkek
    infinity mı bu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/115295113/7.part1.rar bunda şifre istiyo seride burdan sonra varsa başka şifreleri bilen varmı bide elinde olan varsa rapid harici upload edebilirmi kırk yılda bişey inddireyim dedim başıma gelene bak ((:

edit: özür yawss dikkatsizliğime gelmiş.. bölünmüş rar mış ((: allah cezamı versin tamam ((:

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

gazili_tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://rapidshare.com/files/115295113/7.part1.rar bunda şifre istiyo seride burdan sonra varsa başka şifreleri bilen varmı bide elinde olan varsa rapid harici upload edebilirmi kırk yılda bişey inddireyim dedim başıma gelene bak ((:

şifre istememesi lazım hocam part-2'yi de indirdin mi ? eğer şifre isterse www.altinkumrehberi.com bunu dene bakalım..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:

gazili_tarzan bunu yazdı:

şifre istememesi lazım hocam part-2'yi de indirdin mi ? eğer şifre isterse www.altinkumrehberi.com bunu dene bakalım..

hocam özür yawss valla.. dikkat etmemişim..ayrıca eline sağlık.. güzelmiş..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 1977 Toplam Mesaj: 8