folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Joomla İle İlgili Bir Sorun (I.Explorer Görüntüleme Sorunu)



Joomla İle İlgili Bir Sorun (I.Explorer Görüntüleme Sorunu)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2006
    Erkek

    <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

    Joomla 1.5 ile bir site hazırladım. Firefox ile sorunsuz görüntülenen site İE ile berbet görünüyor. Şöyle ki solda görünmesi gereken Ana Menü ve alt menüler görünmüyor. Bunun dışında ana sayfadaki makalelerde yok. Sadece bir makalenin başlığı çıkmış. Hazırladığım modüllerde IE ile görüntülenemiyor. Bunu ie8_compatibility yükleyerek çözmeye çalıştım ama olmadı. Temadan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü üzerinde hazır gelen JA Purty kullanıyorum yine aynı. Birkaç tane farklı tema yine denedim değişen bir şey olmadı.

     

    Ne yapmamı önerirsiniz?


    " Live like Ali and Die Like Hussain "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2006
    Erkek

    sorun halloldu. şöyle ki: ie8_compatibility'i tekrar  yükledikten sonra anasayfadaki tüm modüleri kaldırdım ve tekrar ekledim sorun düzeldi.


    " Live like Ali and Die Like Hussain "
Toplam Hit: 1202 Toplam Mesaj: 2