Joomla İle Mobilya Sitesi
-
Bir arkadaşımın ricası üzerine ödev için bir site yapıp yayınlamam gerekiyor.Mobilya sitesi olacak.Bende en iyi joomla ile yaparım diye düşündüm.Ama yıllar oldu joomla kullanmıyorum.O yüzden biraz yardımınıza ihtiyacım var.Özellikle joomla kullanan arkadaşlar bir baksın lütfen.
Şöyle bir site yapmak istiyorum mesela.
http://www.bolukbasiticaret.com.tr/index.php
Tema ve modül tavsiyelerinize ihtiyacım var.Öyle ahım şahım bir şey olmasına gerek yok.Dediğim gibi yayında olacak ve yukarıdakine benzer olacak.
Yukarıdaki siteyi R10'da buldum.RocketTheme in mediamodul teması ile yapılmış.Baktım sanırım ücretli bu.
Bir de ne kadar kolay kurulum ve düzenleme olursa o kadar iyi olur benim için
-
çızık akşam bakarım. themelock.com dan tema beğen sen
Edit: Örnek verdiğin site joomla değil özel yazılım
sezginari tarafından 29/May/14 16:49 tarihinde düzenlenmiştir -
sezginari bunu yazdı
çızık akşam bakarım. themelock.com dan tema beğen sen
Edit: Örnek verdiğin site joomla değil özel yazılım
R10'da joomla olduğunu söylemiş elaman bende öyle sandım.Joomla'da bunun gibi bir şey yapmak zor mu ? Hem basit görünüm olacak hemde kolayca hızlı bir şekilde yapmam gerekiyor.
-
Domain host almadan önce local'de deniyorum, İnternetten de bakıyorum.Yok mu bu işe için önerebileceğinizi modül ya da eklenti ?
-
Öncelikle şunu belirteyim site iğrenç çoğu menü çalışmıyor. sana dediğim siteden joomla temalarına bak istediğin temayı bulabilirsin orada. Bundan daha güzel işler çıkar joomla ile
-