Joomla Int Explorer 6'Da Makale Resmi Sorunu ?
-
mrb muridler.
joomlada bir site yaptım makaleleri ürün tanıtım sayfası yaptım fakat güncel tarayıcılarda ürünler çıkarken
int exploer 6 da cıkmıyor.bu konuda ne yapabilirim ?
yukardaki linke tıkladıgımda ise hem int explorer 6 da hemnde güncel tarayıcılarda acılıyo.
bir türlü çözemedim.
-
valla artık ie6 ya web tasarımcıların destek vermemesi lazım
adamlar biyerini kımıldatsında update yapsınlar daha bana kalsa ie bile kullanmasınlar ya neyse :D
nekadar site ie6 da kotu gözükürse ilerki zamanlarda okadar az daha ugrasılır
not : yazdıgımın konuyla ilgis yok ama içimi dökim dedim
konuda uplansın :|
-
ürünlerin saydam png ise ie6 saydam png desteklemiyo png destekliyomu orasıda meçhul gri bi görüntü gösterir
geçen bi pc ye format attım xp ie6 otomatik geliyo sekme kavramı yok nasıl kullanmışız onu ya alta açılıyo herşey tek tek hepsini kapatmak zorunda kalıyon baskın anında :)
-
png değil hocam jpg hepsi.. o verdiğim linkte resim çıkıyo ie6 ile ama diger ürünler cıkmıyo kafayı sıyırcam.
ayrıca : adamlar tutturdu ie6 da calıscak die.müşterileri giremiyomus göremiyomus. bilmem kaç kişi şikayet etmişte...
kafayı sıyırmadan yardımcı olan cıkar umarım ..
-
resimler cmyk mış :D ondan acılmıyomus off nasıl göremedim ben bunu :)
-
sanal makineden girdim ie6 yoktu ondada şurda ie6 simulator buldum türkçe desteğide var
http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage
açtım baktım harbiden gözükmüyolar linki yapıştırdım tarayıcıya gene gözükmedi ki bendeki ie8 dede gözükmedi resmi indirdim pc ye
modu cmyk olarak belirlenmiş
o resimleri photoshopda > image > mode > rgb yapıp save for web olarak kaydedip tekrar dene hocam bende müşterinin direk yolladığı resimleri kullanıyom bazen öyle oluyo boş anıma geliyo ağlıyacak gibi olurken aklıma geliyo cmyk oldukları :)
editcan: ben hikaye yazana kadar bulmuşun sorunu..
-
saol yinede ilgilendiğin için ;)