Joomla Kurulumu Yardım...
-
Selam hocalar yeni açıcağımız siteye joomla kurmak istiyorum internetten Joomla_1.5.9 indirdim Cute Ftp programından servere bağlanıp masaüstüne çıkardığım joomla klasörünü atıyorum ama instal dosyası XML olarak gidiyor bir türlü kuramadım joomlayı yardım ederseniz sevinirim...
-
edit:appserv win32 de indirip kurdum www dosyasının içindeki index.html dosyasını silip çıkardığım joomla dosyalarını atıyorum ama yine olmuyor kuramıyorum siteye yardımlarınızı bekliyorum
-
Hocam sen 1.5.9 umu indirdin yoksa 1.5.8 den 1.5.9 a olan yükseltme dosyasınımı indirdin ? Önce bunu bi anlayalım
Onun dışında sana tavsiyem 1.5.8 olanını indirmendir çok stabil bi sürüm eğer istersen üstüne 1.5.9 yükseltmesini yaparsın ilerde ( 3 sitemde onu kullanıyorum)
Onun dışında dediğin bana ilginç geldi yani ftp ye dosyaları atarken dosya direk gider yani nasıl xml olarak gidiyo ki:S
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sen 1.5.9 umu indirdin yoksa 1.5.8 den 1.5.9 a olan yükseltme dosyasınımı indirdin ? Önce bunu bi anlayalım
Onun dışında sana tavsiyem 1.5.8 olanını indirmendir çok stabil bi sürüm eğer istersen üstüne 1.5.9 yükseltmesini yaparsın ilerde ( 3 sitemde onu kullanıyorum)
Onun dışında dediğin bana ilginç geldi yani ftp ye dosyaları atarken dosya direk gider yani nasıl xml olarak gidiyo ki:S
-----------------------------
1.5.8 den yükselme galiba çünkü googlewde amcada öle vardı :|
Sorunda orda dosyaları direk ftp ye atıyorum sorunda orda direk gidiyor ama instan dosyası.xml olarak değişiyor -
hocam www.cmsturk.net adresine gir
ordan bütün versiyonları bulabilirsin sonra direk ftp ye at ordan sonrası gelir zaten..
sonra bi sorun çıkarsa burdan bakarız
-
bırak onu drupala gec ben anlatayım sana (:
-
zinar73 bunu yazdı:
-----------------------------
bırak onu drupala gec ben anlatayım sana (:
-----------------------------bencede
-
Sen joomladan devam et hocam bırak drupali felan ^^