Joomla Site İçin Yardım?
-
mrb muridler.mersin uni uzaktan egitim ogrencisiyim bu ayın 20 sinde 676 liralık uzaktan egitim gideri ücretim var.bunu ödeyebilmek için bir site işi aldım ve joomla kurdum.site bittği gibi adamlar bana 600 lira vericekler.bu joomlayı düzenlemekte yardımcı olucak murid olursa çok sevinicem ve çok önemli bi konu benim için baska gelicek param yok :( yardımcı olucak arkadaslara şimdiden tşkler
-
50 yiraya full forum kuruyom bide bana pahalı diyolar :) adama bak ya 600 ytl kıytırık joomla :)
hoca nuke olsa anlarımda joomlayı 2005 de kullandım en son
-
eyvallah hoca yinede saol yardım edicek bi murid çıkar elbet :) en azından öyle umuyorum.. Turan-Mete arkadısmızla konustuk biraz ama pek müsait değil sanırım ondan bide konu acmak istedim onada ayıp olmasın..
-
Walla hocam 600 lira Süper Ben Hatır İçin Site Kuruyomm :D :D :D ama az sonra bi sorun olmazsa joomla eğitim setini foruma atıcam belki yardımım olurr :) :)
-
hocam kurmakta bişey yokki 100 kontöre kuranlar var nette, ricayla kuranlar var joomla wp mambo zımbırtıları..
joomla türkçe destek sitesi diye ara google da en az bi 3 site cıkar oradan hepsine 5 dk ayır oku kurulumu, hadi 5 de benden olsun, 20 dk da çözersin 3 kez ezberlesin bile nasıl kurulacagını :)) ekleyecegin temalarda fln sistem kayabilir, arıza cıkabilir, öyle birşey olursa da yaz buraya hatayı cartı curtu yardımcı olunur elbet
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------
mrb muridler.mersin uni uzaktan egitim ogrencisiyim bu ayın 20 sinde 676 liralık uzaktan egitim gideri ücretim var.bunu ödeyebilmek için bir site işi aldım ve joomla kurdum.site bittği gibi adamlar bana 600 lira vericekler.bu joomlayı düzenlemekte yardımcı olucak murid olursa çok sevinicem ve çok önemli bi konu benim için baska gelicek param yok :( yardımcı olucak arkadaslara şimdiden tşkler
-----------------------------İnsaLik ÖLmedi Ögrenci İsen Hertürlü yardimci OLurum
istihbarat@hotmail.com