Joomla Site İçin Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    mrb muridler.mersin uni uzaktan egitim ogrencisiyim bu ayın 20 sinde 676 liralık uzaktan egitim gideri ücretim var.bunu ödeyebilmek için bir site işi aldım ve joomla kurdum.site bittği gibi adamlar bana 600 lira vericekler.bu joomlayı düzenlemekte yardımcı olucak murid olursa çok sevinicem ve çok önemli bi konu benim için baska gelicek param yok :( yardımcı olucak arkadaslara şimdiden tşkler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

50 yiraya full forum kuruyom bide bana pahalı diyolar :) adama bak ya 600 ytl kıytırık joomla :)

hoca nuke olsa anlarımda joomlayı 2005 de kullandım en son

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    eyvallah hoca yinede saol yardım edicek bi murid çıkar elbet :) en azından öyle umuyorum.. Turan-Mete arkadısmızla konustuk biraz ama pek müsait değil sanırım ondan bide konu acmak istedim onada ayıp olmasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Walla hocam 600 lira Süper Ben Hatır İçin Site Kuruyomm :D :D :D ama az sonra bi sorun olmazsa joomla eğitim setini foruma atıcam belki yardımım olurr :) :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

hocam kurmakta bişey yokki 100 kontöre kuranlar var nette, ricayla kuranlar var joomla wp mambo zımbırtıları..

joomla türkçe destek sitesi diye ara google da en az bi 3 site cıkar oradan hepsine 5 dk ayır oku kurulumu, hadi 5 de benden olsun, 20 dk da çözersin 3 kez ezberlesin bile nasıl kurulacagını :)) ekleyecegin temalarda fln sistem kayabilir, arıza cıkabilir, öyle birşey olursa da yaz buraya hatayı cartı curtu yardımcı olunur elbet

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Newyork
    Newyork's avatar
    Erkek

streetw1se bunu yazdı:
    -----------------------------
    mrb muridler.mersin uni uzaktan egitim ogrencisiyim bu ayın 20 sinde 676 liralık uzaktan egitim gideri ücretim var.bunu ödeyebilmek için bir site işi aldım ve joomla kurdum.site bittği gibi adamlar bana 600 lira vericekler.bu joomlayı düzenlemekte yardımcı olucak murid olursa çok sevinicem ve çok önemli bi konu benim için baska gelicek param yok :( yardımcı olucak arkadaslara şimdiden tşkler
    -----------------------------

İnsaLik ÖLmedi Ögrenci İsen Hertürlü yardimci OLurum

istihbarat@hotmail.com

Toplam Hit: 868 Toplam Mesaj: 6