Joomla Tema Ekleme
-
Dün msnden bir mürid nasıl değiştiririm temamı diye sormuştu. Cevaplayamadım :\ Konu açıp anlatayım dedim denk gelir eleman.
Joomla versiyonunun 1.5 olduğunu varsayarak anlatmaya başlıyorum. Benim türkçe versiyonda anlatacağım.
Öncelikle Eklentiler > Kur/Kaldır bölümüne geliyoruz:

Daha sonra açılan panelde "paket yükle" kısmına geliyoruz. Ve temamızı zip klasöründeyken Dosya Yükle & Kur butonunu tıklayarak yüklemeye başlıyoruz başlıyoruz:

"Kur Tema Başarılı" uyarısı geldikten sonra temamızı seçebiliriz.

Son olarak Tema Yöneticisine giriyoruz. Ve bulunan önceki temaların en altındaki "skater" isimli tema bizim kurduğumuz tema. Onu varsayılan olarak ayarlıyoruz. Önce skater'ı seçelim sonra üsteki varsayılan butonuna basalım.

Son olarak Tema Yöneticisine giriyoruz. Ve bulunan önceki temaların en altındaki "skater" isimli tema bizim kurduğumuz tema. Onu varsayılan olarak ayarlıyoruz. Önce skater'ı seçelim sonra üsteki varsayılan butonuna basalım.
Ve sonuç olarak temamızın kurulumu tamamlanmıştır:

Ve son olarak 36 farklı tema download edebileceğiniz bir adres:

Download: http://depositfiles.com/en/files/xsyimhc1w
-
eline sağlık .
-
Taw benim sitedeki joomlada hata var o zman a.q :W Bu Yolu deniyorum ama temayı site görmüyor :|
-
Temanın ismi ney?
-
joomla portal olarak çok başarılı çok güzel temaları var ama panel olarak çok karışık mesela wordpress, smf, vbulletin vs. forum ve portal sistemlerini ilk kullanan adam panelde pek zorluk çekmez ama joomla öyle değil paneli çok karışık.
-
Paylasım İçin Teskkürler.
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Taw benim sitedeki joomlada hata var o zman a.q :W Bu Yolu deniyorum ama temayı site görmüyor :|
-----------------------------Hocam sendeki kurulu joomla'nın sürümü kurmak istediğin tema'yı destekliyormu?
Eklemek istediğin tema'nın sendeki joomla sürümüne uygun olması gerekiyor