folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Joomla Ve Google Dan Anlayan Müridlerim Bi Bakar Mısınız?

Joomla Ve Google Dan Anlayan Müridlerim Bi Bakar Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Bir abime site yaptım joomla ile google da site isminin yazdığı yerde logo yazıyor, 

http://imgim.com/bar%C4%B1%C5%9Fayd%C4%B1n.jpg

gibi yani. Bunu nasıl düzeltebilirim ? 

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Genel yapılandırma dan olacaktı.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Genel yapılandırmada "Barış Aydın Resmi Web Sitesi" yazdım zaten üstad.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam joomla pek anlamam ama google dan anlarız :D İncelediğim kadarıyla logo nun bulunduğu kısımdaki alt="" tagının içindeki değeri google amca yakalamış ve title olarak algılamış. Tema ayarlarına gelip orada header kısmından logonun alt="" değerine görünmesini istediğin şeyi yazabilirsin. Ek olarak Title mutlaka sitenin açıklaması bulunsun. Şöyle bir örnek olsun sana. "Barış Aydın | Ana Sayfa" , "Barış Aydın | İletişim" Gibi gibi.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Hocam joomla pek anlamam ama google dan anlarız :D İncelediğim kadarıyla logo nun bulunduğu kısımdaki alt="" tagının içindeki değeri google amca yakalamış ve title olarak algılamış. Tema ayarlarına gelip orada header kısmından logonun alt="" değerine görünmesini istediğin şeyi yazabilirsin. Ek olarak Title mutlaka sitenin açıklaması bulunsun. Şöyle bir örnek olsun sana. "Barış Aydın | Ana Sayfa" , "Barış Aydın | İletişim" Gibi gibi.

Hocam çok teşekkür ederim. İnceleyim bakalım nerdeymiş bu alt="" tagı :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

yeni kurulan sitelerde genelde google da aramlarda bu tip şeyler olur

mesela anasayfaya gitmesini istersin ama google sitenin genelde içi boşsa sitenin,  en özgün sayfasına otomatik atar.

sitenin içeriği değiştikçe zamanla düzene oturur.

html dosyasının içindeki untittle yazan kısmına site ismini eklemelisin

sen metalara yazmışsın oda olurda gerçi yinede kontrol et.

siteye yeni bir yazı ekle google bu sefer o sayfaya gidecek.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

yeni kurulan sitelerde genelde google da aramlarda bu tip şeyler olur

mesela anasayfaya gitmesini istersin ama google sitenin genelde içi boşsa sitenin,  en özgün sayfasına otomatik atar.

sitenin içeriği değiştikçe zamanla düzene oturur.

html dosyasının içindeki untittle yazan kısmına site ismini eklemelisin

sen metalara yazmışsın oda olurda gerçi yinede kontrol et.

siteye yeni bir yazı ekle google bu sefer o sayfaya gidecek.

bi kaç yerde değişiklik yaptım bakalım web master tolls dan da ekledim siteyi site haritası felanda gönderdim. Bakalım ne zaman düzelecek :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

müridler google de site:aydinbaris.com olarak arattırdım zaman her sayfanın sonuna - Logo eklenmiş. Bi çözümünü bulabilmiş değilim hala

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Düzeldi :)

Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 10