Joomla Ve Google Dan Anlayan Müridlerim Bi Bakar Mısınız?
-
Bir abime site yaptım joomla ile google da site isminin yazdığı yerde logo yazıyor,
http://imgim.com/bar%C4%B1%C5%9Fayd%C4%B1n.jpg
gibi yani. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
-
Genel yapılandırma dan olacaktı.
-
Genel yapılandırmada "Barış Aydın Resmi Web Sitesi" yazdım zaten üstad.
-
up
-
Hocam joomla pek anlamam ama google dan anlarız :D İncelediğim kadarıyla logo nun bulunduğu kısımdaki alt="" tagının içindeki değeri google amca yakalamış ve title olarak algılamış. Tema ayarlarına gelip orada header kısmından logonun alt="" değerine görünmesini istediğin şeyi yazabilirsin. Ek olarak Title mutlaka sitenin açıklaması bulunsun. Şöyle bir örnek olsun sana. "Barış Aydın | Ana Sayfa" , "Barış Aydın | İletişim" Gibi gibi.
-
interfector bunu yazdı
Hocam joomla pek anlamam ama google dan anlarız :D İncelediğim kadarıyla logo nun bulunduğu kısımdaki alt="" tagının içindeki değeri google amca yakalamış ve title olarak algılamış. Tema ayarlarına gelip orada header kısmından logonun alt="" değerine görünmesini istediğin şeyi yazabilirsin. Ek olarak Title mutlaka sitenin açıklaması bulunsun. Şöyle bir örnek olsun sana. "Barış Aydın | Ana Sayfa" , "Barış Aydın | İletişim" Gibi gibi.
Hocam çok teşekkür ederim. İnceleyim bakalım nerdeymiş bu alt="" tagı :D
-
yeni kurulan sitelerde genelde google da aramlarda bu tip şeyler olur
mesela anasayfaya gitmesini istersin ama google sitenin genelde içi boşsa sitenin, en özgün sayfasına otomatik atar.
sitenin içeriği değiştikçe zamanla düzene oturur.
html dosyasının içindeki untittle yazan kısmına site ismini eklemelisin
sen metalara yazmışsın oda olurda gerçi yinede kontrol et.
siteye yeni bir yazı ekle google bu sefer o sayfaya gidecek.
-
futurist bunu yazdı
yeni kurulan sitelerde genelde google da aramlarda bu tip şeyler olur
mesela anasayfaya gitmesini istersin ama google sitenin genelde içi boşsa sitenin, en özgün sayfasına otomatik atar.
sitenin içeriği değiştikçe zamanla düzene oturur.
html dosyasının içindeki untittle yazan kısmına site ismini eklemelisin
sen metalara yazmışsın oda olurda gerçi yinede kontrol et.
siteye yeni bir yazı ekle google bu sefer o sayfaya gidecek.
bi kaç yerde değişiklik yaptım bakalım web master tolls dan da ekledim siteyi site haritası felanda gönderdim. Bakalım ne zaman düzelecek :)
-
müridler google de site:aydinbaris.com olarak arattırdım zaman her sayfanın sonuna - Logo eklenmiş. Bi çözümünü bulabilmiş değilim hala
-
Düzeldi :)