Joomla"Da Anket Sonuçlarını Değiştirmek
-
Joomlada admini oldugum sitenin anket sonuçlarını değiştirmek istiyorum nasıl yapılacağını bilen var mı acaba?
-
bulamadım internette de :)
-
Fcuk bunu yazdı:
-----------------------------
bulamadım internette de :)
-----------------------------phpmyadmin den veritabanına gir değiştir..
-
Adminde olsan müdehale edildiğini dşünmüyorum ama php my admine bağlanarak sql dan değiştirebilirsin
-
SeRDaR bunu yazdı:
Adminde olsan müdehale edildiğini dşünmüyorum ama php my admine bağlanarak sql dan değiştirebilirsin
-----------------------------yok yani sql komutuyla da değil.. gitsin elle değiştirsin zor bişe değil
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------yok yani sql komutuyla da değil.. gitsin elle değiştirsin zor bişe değil
-----------------------------poll diye tablo varmı bak gir değiş ordan yaz elle istediğine 1000000:D
-
Panelden büyük ihtimal sonuçları değiştiremezsin. PHPmyadmin'de polls tablolarını bulup oradaki değerleri değiştirirsen sonuçlarla oynamış olursun. Sunulan anketin id'e gelen değerlerini düş.. İd'i düşme sakın :) Ona gelen değerlerle oyna.
-
Teşekkürler Arkadaşlar Tablo:: jos_poll_data kısmından istediğimiz hile ve pisliği yapabiliyormuşuz :)
edit: yalnız şöyle bişey var toplam oy kullananların sayısı otomatik olarak artmadı tabloda da o rakamı göremedim ben acaba script gibi bişeyden mi cekiyor?
-
Edit: Jos_Polls kısmından da toplam oy verenleri değiştirebiliyoruz arkadaşlar :)