Joomla"Da Embed Çalıştırmak?
-
joomla sitemde test yayınlamak istiyorum fakat verilen embed kodunu yapıştırdığımda, toggle editörden ekleyip toggle editörü geri kapattığımda, ya da html den kodu eklediğimde ... ne denediysem çalıştıramadım. lütfen biri yardımcı olsun. joomla 1.5.14 kullanıyorum.
embed kodunu buraya yapıştırınca ekran kayacak ben direk html dosyasını veriyorum. html de çok düzgün çalışıyor.
http://www23.zippyshare.com/v/10984205/file.html
-
joomla! cms'de herhangi bir yerden aldiginiz embed kodlarini direkt olarak calistiramazsiniz. bunun icin joomla! ya yapilmis olan bilesenlerden birini kullanmaniz gerekmektedir.
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
joomla! cms'de herhangi bir yerden aldiginiz embed kodlarini direkt olarak calistiramazsiniz. bunun icin joomla! ya yapilmis olan bilesenlerden birini kullanmaniz gerekmektedir.
-----------------------------hangisini tavsiye edersin hocam?
-
www.cmsturk.net e gir ordan bi video bileşeni indir. seyret video felan işini görür direk youtubeden googlevideodan falan felan istediğin yerden çekebilirsin videoları.
Direk kodla çalışmaz..
-
acikcasi hangisini tavsiye edersin diye bir sey yok benim o tarz bir bilesenle ilgilendigim zaten sadece 1 adet vardi ve yapimcisi bir turktu. adini unttum onun icin birsey diyemeyecegim ama herhangibir turkce joomla destek sitesinde bilesenler bolumune baktiginda muhakkak o bileseni gorursun.
duzenleme: aynen ustteki mesajdaki gibi adi "seyret" olmali : ) -
Seyret gibi birçok bileşen var joomla.org'dan kategori olarak bakıp Türkçelerini Türk CMS sitelerinden temin edebilir veya bilgi alabilirsin. Bileşen kulanmam kategori/etiket/title/boyutlandırma vs. işlemleri otomatik yaptığı için sen kazanırsın, sen kazanırsan reklam ağı kazanır, reklam ağı kazanırsa rekabet artar hepimiz daha çok kazanırız :) "Son cümceyi yazmamış sayabilirsin :D"
-
teşekkürler arkadaşlar. biraz daha uğraşıyım olmazsa html dosyasını gösteririm :D bu seyret uygulamasını çalıştırmaya çalıştım versiyon hatası verdi. onu bi bulup deniycem. tşk.