Joseph Stalin ..
-
Arkadaşlar sanırım ismide buydu Joseph Stalin ve genel olarak 2. dünya savaşını anlatan bir belgesel Nazilerden daha baskın bi şekilde bahsediliyor..elinde olan veya bulabilen varsa paylaşabilir mi
-
Hacilar adam ne istemisse onu verin.Tartisma cikaracak mesajlar silinecektir.
-ikinci defa sildim tartisma cikaracak mesajlari...
-ucuncusu olmayacak hacilar...
-
ComputerWolf adlı saygı değer mürid başımız ne kadarda iyi bir yanıt vermiş.
Bende bir video cdsi var Stalingrad savaşı diye acaba işini görür mü?
-
hocam belgeselin adı katyn katliamı değil dimi.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf adlı saygı değer mürid başımız ne kadarda iyi bir yanıt vermiş.
Bende bir video cdsi var Stalingrad savaşı diye acaba işini görür mü?
-----------------------------
Hocam bilmiyorum valla geçen bi arkadaş bahsetti..belgesel adınında Joseph Stalin olduğunu söyledi.. -
normalde aramız iyi olmasa da;
"Ölüm tüm problemleri çözer, insanın olmadığı yerde, problem de yoktur" sözünü beğendiğim şahsiyet :)
bende 3 cd lik bir filmi vardı ama 2. dünya savaşından çok rusyadaki mücadelelerini ve yaptıklarını anlatıyordu, istersen bir ara onu upload edebilirim (:
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------normalde aramız iyi olmasa da;
"Ölüm tüm problemleri çözer, insanın olmadığı yerde, problem de yoktur" sözünü beğendiğim şahsiyet :)
bende 3 cd lik bir filmi vardı ama 2. dünya savaşından çok rusyadaki mücadelelerini ve yaptıklarını anlatıyordu, istersen bir ara onu upload edebilirim (:
Hocam belgesel adından dolayı Sovyet ağırlıklı sanılıyor ama ağırlıklı olarak Alman Savaş Teknolojisinden bahsediyor..yoksa Stalin'in kara kaşına kara gözüne sebep istemiyorum : ) -
Lemuria bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------normalde aramız iyi olmasa da;
Hocam belgesel adından dolayı Sovyet ağırlıklı sanılıyor ama ağırlıklı olarak Alman Savaş Teknolojisinden bahsediyor..yoksa Stalin'in kara kaşına kara gözüne sebep istemiyorum : )
-----------------------------bu belgeseli istemenin altında böyle bir sebep olacağını tahmin etmiştim ama belki istersin diye şeyediim dedim :)
-
beyler elinizde olanları paylaşırsanız bende mutlu olurum:)Arkadaşı bilmem ama hepsi benim işimi görür:)