Jquery Datatable Yardım
-
Merhaba Mürid Kardeşlerim ;
Bir projede veritabanında binary olarak ses saklıyorum. ASP.NET ile bunları gridview üzerinde gösterip aşağıdaki şekilde indirdetebiliyoruz.
Ancak gridview kullanmadan bunu benzer şekilde indirtmem gerekiyor. Jquery datatable ile binary datayı nasıl gösterebilir, indirtebilir, mümkünse dinlettirebiliriz ? Yardımlarınızı bekliyorum.
SqlDataReader reader = cmd.ExecuteReader(); if (reader.Read()) { Response.Clear(); Response.AddHeader("Content-Disposition", "attachment; filename=" + reader.GetString(0)); byte[] dosyaIcerigi = reader.GetSqlBinary(1).Value; Response.AddHeader("Content-Length", dosyaIcerigi.Length.ToString()); Response.ContentType = "application/octet-stream"; Response.BinaryWrite(dosyaIcerigi); } reader.Close(); -
ASP.Net GridView ve Jquery datatable verileri güzelce tablolamak için kullanılır. Niye ham ses dosyasını tablolamaya ihtiyaç duyuyorsun ki? Hex düzenleyiciler tarzında mı görüntüleme yapmak istiyorsun?
-
PcK0 bunu yazdı
ASP.Net GridView ve Jquery datatable verileri güzelce tablolamak için kullanılır. Niye ham ses dosyasını tablolamaya ihtiyaç duyuyorsun ki? Hex düzenleyiciler tarzında mı görüntüleme yapmak istiyorsun?
Şu şekilde düşünebilirsin Hocam,
Kolon1 Kolon2 Kolon3(ses) adam bunu en kötü indirsin istiyoruz. yada dinleyebilsin. ASP.NET gridview ve flash ile yapılıyor bu kısımı yaptık. Sıkıntımız jquery datatable içinde yapmak hızlı çalışması için json ile veriyi getiriyoruz.
Benzer öneri ve tavsiyen varsa başka bir şekilde de çözmeyi deneyebiliriz.
-
http://freemuzichka.com/tunes/DJ%20Angelin%20-%20Kill%20U%20(DJ%20Barannikov%20RMx)
isine yarar mi bilmem ama buradaki sitede de benzer bir seyler var, belki js lere bakarak bir seyler cikarabilirsin..
-
unbalanced bunu yazdı
http://freemuzichka.com/tunes/DJ%20Angelin%20-%20Kill%20U%20(DJ%20Barannikov%20RMx)
isine yarar mi bilmem ama buradaki sitede de benzer bir seyler var, belki js lere bakarak bir seyler cikarabilirsin..
sağolasın hocam bakalım belki bişeyler çıkartırız
-
Eğer mobiller hedefinde ise HTML5 tabanlı olmalı. Karaladım birşeyler.
-
PcK0 bunu yazdı
Eğer mobiller hedefinde ise HTML5 tabanlı olmalı. Karaladım birşeyler.
Hocam süpersin ellerine sağlık entegre etmeye çalışayım.