Jquery Safari Syntax Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tüm sayfalarım tüm browser' larda düzgün çalışırken, 1 sayfanın safaride çalışmadığını farkettim.

1000 satır kod içinde 1 saatlik ummalı çalışma sonucunda bir yere varamadım, aklım almadı internet explorer da falan çalışırken orda çalışmamasını.

Artık olay yerini daraltıyım falan derken sıkıştırdım sıkıştırdım ve sonunda

select[name=born

adlı satırda köşeli parantezi kapatmadığım için tüm kodu yaktığını farkettim. 

Bunca browser bu hatayı görmezden gelebilirken bu arkadaş neden takıldı buna bilmiyorum. 

Sormak istediğim soru ise, bu hataları gösteren safari için bir extension mevcut mudur ? 

Ben FireBug Lite diye birşey kurdum da orada bir hata göstermiyordu, gerçi chrome' un developer' ında da bunu görmüyordu.

Bu tarz hataları kısa sürede bulmak için ne yapmalı ? 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hocam, henüz ben de javascript hatalarını gösteren (derlenmeden) bir şey bulamadım.

Anca yazılan kod çalıştığında hatayı görebiliyoruz.

Not: Yanlış hatırlamıyorsam Visual Studio o hatayı gösteriyor. Çünkü ctrl + k + d yapınca kod şekillendirme yapmaya çalışıyor fakat kod hatalı olunca onu yapmayı hata satırını da gösteriyor.

ontedi tarafından 23/Haz/16 15:10 tarihinde düzenlenmiştir

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

Hocam şimdi sen safari de çalışmıyor deyince benim sisteme baktım bende de çalışmıyormuş input[name şeklinde benimki konu takip

Edit : bende ] bunu unutmuştum çalışıyor şimdi 😄

EmQceR tarafından 23/Haz/16 16:07 tarihinde düzenlenmiştir

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı

Hocam şimdi sen safari de çalışmıyor deyince benim sisteme baktım bende de çalışmıyormuş input[name şeklinde benimki konu takip

Edit : bende ] bunu unutmuştum çalışıyor şimdi 😄

ahahah hocam ben onu bulacam diye neler çektim yarım günümü yedi şerefsiz, geldim konu açtım birilerine belki faydası olur diye. Görünce sevindirik oldum :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 771 Toplam Mesaj: 4
jquery