folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Jquery Slidetoggleda Ufak Bir Sorun Var

Jquery Slidetoggleda Ufak Bir Sorun Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Python web frameworkü olan flask ile ufak birşey yazıyorum, html render için jinja var ve bootstrap kullanıyorum html kısmında, jquery ile bir divi aç kapa yapmaya çalışıyorum. Sorun şu;

<ul class="nav navbar-nav"><li><a href="#" onclick="$('#foorm').slideToggle(250);">Dert Anlat</a></li></ul>

Şu kod ile gayet güzel açılıyor div ve urlin sonuna /# ekliyor, ancak

<button type="submit" class="btn btn-primary" onclick="$('#foorm').slideToggle(1000);">Anlat Gitsin</button>

Şu kod ile yavaşça kapanması gerekirken bir anda kapanıyor ve urlin sonu /?# haline geliyor, bir daha açtığımda kapanış tam istediğim gibi yavaşça oluyor. İlk kapanışta slideToggle'ın çalışmamasının sebebi ne olabilir?

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

senin o nuton sayfayı submit ediyor olmasın. 

<div id="deneme">bişiler</div>

$('#deneme').click(function(){

$('#foorm').slideToggle(1000);

});

böyle yaparsan sıkıntı düzelir giime geliyor

document ready unutma

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Sayfayı submit ediyor şu anda evet, ama önce divi kapatıp sonra submit etsin diyorum. Textarea boş ise submit etmiyor sadece kapatıyor, ama ilk seferde hatalı kapatıyor. Yapmaya çalıştığım şey; ilk button divi görünür yapıcak, ikinci buton ajax ile datayı post edip divi kapatıcak.

Görünüm kısmını hallettim, şimdi mongodb kısmıyla uğraşıyorum, veritabanı olayıda bitince bunu tam hale getiricem ama bir sorayım dedim neyi yanlış yapıyorum diye, sağol bi düzeltmeye çalışayım :)

:)
Toplam Hit: 587 Toplam Mesaj: 3