Jquery Window.Focus İlginç Bir Sorun
-
Hocalar jquery window.focus özelliğini kullanarak birşeyler yapayım dedim. Tabi önce bi kodları denemek lazım. Ben de öyle Yaptım.
Ama kodlar CHROME'da hatalı çalışıyor nasıl iş anlamadım.
Sekmeler arası gezince title değişmiyor ve append yapınca çifter çifter append yapıyor.
Firefoxta böyle bir sorun yok kod aslanlar gibi çalışıyor. Explorerdaysa denemedim.
http://stackoverflow.com/questions/11591739/jquery-chrome-window-focus-is-malfunctioning adresinde ingilizce sorayım dedim yardımları olur belki diye de ingilizcem çok ama çok yetersiz kaldı cümle kurma konusunda :D
Birisi enazından yardım etsin de ingilizceye çevirelim buradan sorunu fix edecek biri illaki çıkar.
Çünkü bence sorun chrome'la alakalı. Kodlarla ilgili değil.
Ha unutmadan kodlar burada.
<!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Naber</title> <style> p { color:blue; margin:8px; } b { color:red; } </style> <script src="_js/jquery.js"></script> <script type="text/javascript"> $(document).ready(function () { $(window).click(function () { document.title = "Şuan Sitedesin"; }); $(window).bind('focus', function () { document.title = "Şuan Sitedesin"; $('b').append('<br>Şuan Sitedesin') }); // ie $(window).bind('blur', function () { document.title = "Şuan Sitede Değilsin"; $('b').append('<br>Şuan Sitede Değilsin') }); }); </script> </head> <body> <p><b>Test</b> Paragraph.</p> <p></p> </body> </html> -
Up hocalar bari çeviride birisi yardım etsin.