Js Dosyaları Çalışmıyor
-
Hocalar vş web sitesi yapayım oraya yavaş yavaş geliştirmeye çalıştığım şeyleri koyayım falan dedim. Ne bileyim 2 arkadaş daha var onlarda bildiği photoshopmuş, python mış onlarla ilgili projelerini paylaşacağı bir site yazıyorum. PHP ile. Bootstrap kütüphanesini kullanayım dedim . jquerylede açılır menü olayları falan. Ama bir türlü js dosyaları çalışmıyor açılır menüler vs çalışmadı.
Yazılan Kodda Hata Yok hatasız kod olmaz ama cidden kontrol ettim hata yok bir türlü nedne çalışmadığını anlayamıyorum. Bi bakarsanız sevinirim. Hatanın öyle haaaaaaa diyeceğim birşey çıkmayacağından eminim Aşağıdaki kod index.php nin kodu js klasöründe aşağıda çekilen dosyalar var isimleri doğru yazılmış sıkıntı yok.Edit: dosyalar jquery nin sitsinden indirdim. Diğeri zaten bootstrap kütüphanesinden sıkıntı yok yani dosyalarda da
<!DOCTYPE html> <html> <head> <meta charset="utf-8"> <title>Ekip Sitesi</title> <link href="css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet"/> <link href="css/style.css" rel="stylesheet"/> </head> <body> <nav class="navbar navbar-default"> <div class="container-fluid"> <!-- Brand and toggle get grouped for better mobile display --> <div class="navbar-header"> <button type="button" class="navbar-toggle collapsed" data-toggle="collapse" data-target="#bs-example-navbar-collapse-1" aria-expanded="false"> <span class="sr-only">Toggle navigation</span> <span class="icon-bar"></span> <span class="icon-bar"></span> <span class="icon-bar"></span> </button> <a class="navbar-brand" href="#">Brand</a> </div> <!-- Collect the nav links, forms, and other content for toggling --> <div class="collapse navbar-collapse" id="bs-example-navbar-collapse-1"> <ul class="nav navbar-nav"> <li class="active"><a href="#">Link <span class="sr-only">(current)</span></a></li> <li><a href="#">Link</a></li> <li class="dropdown"> <a href="#" class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" role="button" aria-haspopup="true" aria-expanded="false">Dropdown <span class="caret"></span></a> <ul class="dropdown-menu"> <li><a href="#">Action</a></li> <li><a href="#">Another action</a></li> <li><a href="#">Something else here</a></li> <li role="separator" class="divider"></li> <li><a href="#">Separated link</a></li> <li role="separator" class="divider"></li> <li><a href="#">One more separated link</a></li> </ul> </li> </ul> <form class="navbar-form navbar-left" role="search"> <div class="form-group"> <input type="text" class="form-control" placeholder="Search"> </div> <button type="submit" class="btn btn-default">Submit</button> </form> <ul class="nav navbar-nav navbar-right"> <li><a href="#">Link</a></li> <li class="dropdown"> <a href="#" class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" role="button" aria-haspopup="true" aria-expanded="false">Dropdown <span class="caret"></span></a> <ul class="dropdown-menu"> <li><a href="#">Action</a></li> <li><a href="#">Another action</a></li> <li><a href="#">Something else here</a></li> <li role="separator" class="divider"></li> <li><a href="#">Separated link</a></li> </ul> </li> </ul> </div><!-- /.navbar-collapse --> </div><!-- /.container-fluid --> </nav> <script type="text/javascript" src="js/jquery-1.11.3.min.js" language="javascript"/> <script type="text/javascript" src="js/bootstrap.min.js" language="javascript"/> </body> <html>
Nvidia tarafından 27/Eyl/15 14:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Projeyi çalıştırdığında Chrome tarayıcıda console baktın mı?
Orada ne hatalar var?
-
ontedi bunu yazdı
Projeyi çalıştırdığında Chrome tarayıcıda console baktın mı?
Orada ne hatalar var?
hoca şimdi baktım Css i görüyor js dosyası yok console da görünmüyor.
-
-
-
-
yok hoca yemedi. Kodlamada değil hata js i okumuyor iyice bi araştırayım bakalım
-
Hocam, bir başka tarayıcı ile dene istersen. Çünkü ben çalıştırdım verdiğim dosyayı ilgili düzenleme ile.