Js İle Mail Kontrolü Garip Olay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

iyi aksamlar arkadaşlar. nette araştırdım buldum kullanayım diye php ile yeni bişey kodluyorum tasarımı grafik tasarım okuyan arkadaş yapıyor ben suan tasarımsız kodluyorum oturtucaz herneyse konuya gelelim cok garip bir durum oldu ilk kodu paylasuyorum 

resim =

js dosyasının koduda aşşağıda

http://i.hizliresim.com/Ml5m12.png
    diye çıkıyor sayfaya yerleştirilmiş başka hiçbir include js dosyası yok bir css dosyam var okadar . dreamweaver cc 2014 kullanıyorum ama cok gariptir ki yazılan kodla alakası yok bunun çokta hoşuma gitti böyle olamsı :) kodu görüm diğer alanlarada benzer hata şeysi koymak istiyorum ama nasıl ya yazamıyorum cok uykuluyum kusura bakmayın sacmaladıysam affola :)

kod

function regKontrol(pattern, value) 
    { 
       r = new RegExp(pattern, "g"); 
       return r.test(value); 
    } 

function formKontrol(form) 
    { 
         patternEposta   = "^"+"([abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0-9_\.\-]+)"+"@"+"([abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0-9_\.\-]+)"+"[\.]"+"([abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0-9_\.\-]+)"+"$"; 

if ( !regKontrol(patternEposta,form.email.value)) 
         { 
              alert("Lütfen Doğru Bir E-posta Adresi Giriniz."); 
              form.email.value=""; 
              form.email.focus(); 
              return false; 
         } 
         return true; 
    } 

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    1. <translationid="7888071071722539607">Lütfen e-posta adresine bir &quot;<phname="ATSIGN"/>&quot; işareti ekleyin. &quot;<phname="INVALIDADDRESS"/>&quot; adresinde &quot;<phname="ATSIGN"/>&quot; eksik.</translation>

https://chromium.googlesource.com/chromium/src/+/54ef8bc522ea07c846476117e91f8edd4750d4c5/webkit/glue/resources/webkit_strings_tr.xtb

chrome dan gelen bir şey bu.. firefox ile dene aynı şey çıkmayacaktır.. 

kullandığın form kontrolündeki standart validation ile ilgili bir şey, senin js kodunla alakalı değil, keza onun uyarısı verilmiyor zaten.. cevapsız kalma diye yazdım. webci arkadaşlar daha iyi açıklarlar.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

input type="email" yaptıysan normal böyle bir uyarı vermesi :) Tarayıcının email kontrolerinde çıkardığı bir uyarı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Kafayi yicektim jsdeki kodlarla alakasi yok yazanin :) ama

cok guzel dalga estetik bisi :) her tarayici desteklese kiyak olur

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 4