Judas Priest & Whitesnake Geliyormuş
-

Ayrıntı -> http://web03.biletix.com/biletsec/MLJUD/TURKIYE/tr
Gitmeyi düşünenler var mı?
-
kesin giderim , bu judas ın son veda turnesi kapsamında bir konser olacak ama whitesnake hiç olmasaydı daha iyiydi ama napalım artık
-
Motörhead geliyor o iptal olursa Iron Maiden'a kaçarım o da iptal olursa gelirim artık. =/
-
NigraSilva bunu yazdı:
-----------------------------
Motörhead geliyor o iptal olursa Iron Maiden'a kaçarım o da iptal olursa gelirim artık. =/
-----------------------------motorhead konusunda resmi aciklama yok henuz. gaza gelmeyin, milleti gaza getirmeyin. hayal kirikligi oluyor sonra. xDë
-
ulquiorra bunu yazdı:
NigraSilva bunu yazdı:
-----------------------------motorhead konusunda resmi aciklama yok henuz. gaza gelmeyin, milleti gaza getirmeyin. hayal kirikligi oluyor sonra. xDë
-----------------------------Nasıl yahu? Official sitelerini takip ediyorum orada yazdılar. :S
http://www.imotorhead.com/tour.cfm07/16/2011 // Hazerfan Airfield // Istanbul, Turkey. -
sonisphere biletimi karaborsadan satarsam olabilir.
-
bunlar neyse de Children Of Bodom'da geliyor.
-
keşke konserlere karşı eski şevk ve heyecan'a sahip olabilseydim.
-
neonell bunu yazdı:
Bunlar neyse de? CoB ile bunları karşılaştırıyorsan kafanda, büyük bir hata yapıyorsundur hoca. =/ -
NigraSilva bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
Bunlar neyse de? CoB ile bunları karşılaştırıyorsan kafanda, büyük bir hata yapıyorsundur hoca. =/
karsılastırma değil, fanı olduğum grup olduğu için yazdım öyle :) zaten nasıl karsılastırabilirim biri heavy yapıyor biri death.